Breaking News

Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τη βοήθησα και με πλήγωσε... Όλα εδώ πληρώνονται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε η Χριστίνα Παππά, η οποία εξέφρασε συγκινημένη το παράπονό της για τη στάση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, παρά το γεγονός ότι τη βοήθησε στο παρελθόν, όπως τόνισε.

Πριν μιλήσει η Χριστίνα Παππά, ο Γιώργος Λιάγας επισήμανε: «Είναι γνωστό ότι εγώ είχα μια δικαστική διαμάχη με την Κωνσταντίνα. Έχασα το δικαστήριο και προς τιμή της η Κωνσταντίνα δεν μου πήρε τα λεφτά... Δεν μιλούσαμε, ο καθένας είχε τα δίκια του... Σας πληροφορώ ότι ο άνθρωπος που μας έκανε να μιλήσουμε και μου πιπίλισε τα αυτιά επί εβδομάδες και μήνες ήταν η Χριστίνα. Μου έλεγε "Γιώργο σε παρακαλώ πολύ, είναι καλό κopiτσι και το έχεις παρεξηγήσει. Είναι φίλη μου, έλα να φάμε". Η Χριστίνα έλεγε τα καλύτερα για την Κωνσταντίνα. Πώς φτάσαμε τώρα στο σημείο να μιλά απαξιωτικά για τη Χριστίνα; Αυτό μου κάνει εντύπωση...».

Στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά μίλησε για την παρουσιάστρια, ενώ στο τέλος της συνέντευξης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Επειδή οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο για τα εύκολα, αλλά και για τις άσχημες στιγμές, όταν η Κωνσταντίνα είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση, γνωστή που είχε, όλοι την είχαν κάνει πέρα για τους δικούς τους λόγους. Τη θεώρησα αδύναμη, στεναχωριόμουν... Έβλεπα ένα όμορφο κopiτσι, που δεν του μιλούσε άνθρωπος. Είχα τηλεφωνήσει στον κύριο Λάτσιο να την πάρει στον ΑΝΤ1 στο Dancing, άσχετα αν δεν προχώρησε η συνεργασία. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες έχω, μέχρι τη στιγμή που πήγε στο Survivor. Τη στήριξα σαν να ήταν κολλητή μου φίλη.

Με έπαιρνε 100 τηλέφωνα την ημέρα και όταν γύρισε δεν μου έλεγε ούτε καλημέρα. Τότε είχα ανοίξει το μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου. Δεν ήρθε ποτέ... Κι επειδή έχω και μια υπερηφάνεια, πήρα μία, δύο...

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα στη Μύκονο να την φιλοξενήσω, τόσο χαζή είμαι... Χαζή όμως... πιο αφελής από όλους...

Αυτό που είπε με ενόχλησε... με πλήγωσε που είπε ότι δεν έχουν δουλειά τα μαγαζιά μου, γιατί εγώ δεν είμαι καμιά γυναίκα που τα έχει βρει όλα έτοιμα, ούτε μου έχει δώσει κανείς το βήμα στην τηλεόραση, ούτε καμία εκπομπή. Τα έχω κάνει μόνη μου, έχω παλέψει μόνη μου και με πιάνει το παράπονο... Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου. Τελείωσε το θέμα... Ειλικρινά τα έχω χάσει... Στεναχωριέμαι γιατί πιστεύω σε λάθος ανθρώπους...

Τα μαγαζιά πάνε πολύ καλά, μας στηρίζει πολύ ο κόσμος και στη Μύκονο και στις Σπέτσες και στην Αθήνα.

Να είναι καλά η Κωνσταντίνα, δεν πειράζει... Σε ένα μήνυμα της είχα γράψει ότι όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή, ο Θεός από εκεί επάνω βλέπει και κρίνει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο...»



Να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου είχε δηλώσει στο Happy Day για τη Χριστίνα Παππά, που την είχε αποκαλέσει αφελή:

«Δε νομίζω ότι η Χριστίνα είχε κακή πρόθεση. Την ξέρω την Χριστίνα, την έχω καλέσει και πολλές φορές στην εκπομπή... Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο σούσι. Δεν τίθεται θέμα, τώρα μου έστειλε μήνυμα να πάω στη Μύκονο στο σπίτι της...»