Breaking News

Α. Ηλιάδη για το πρόβλημα υγείας με το μάτι της: «Ήταν ανυπόφορο... Δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Ηλιάδη είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ότι την περίοδο της καραντίνας την πέρασε μαζί με τον πρώην σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου, τον μικρό γιο τους Βασίλη και τον άλλο της γιο, που απέκτησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο «Έλα, Χαμογέλα» για την επιστροφή της στη νυχτερινή ζωή, ενώ τόνισε για τις ημέρες τις καραντίνας:

«Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν πολύ πιο δύσκολο για μένα. Ήταν καλύτερα γιατί κι εγώ και τα παιδιά είχαμε παρέα και περάσαμε την καραντίνα πολύ πιο ανώδυνα. Με το Σάββα, παρόλο που έχουμε χωρίσει, θα είμαστε πάντα οικογένεια». 

Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το μάτι της, το οποίο τελικά ξεπέρασε. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε:

«Το πρόβλημα υγείας μου με το μάτι ήταν ανυπόφορο τους τελευταίους μήνες. Και επειδή στην καραντίνα δεν επιτρεπόταν τα χειρουργεία, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Το καλό ήταν ότι, λόγω της καραντίνας, δεν έβγαινα έξω και δεν οδηγούσα. Δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα. Ο γιατρός μου με βοήθησε πάρα πολύ και τώρα είμαι μια χαρά.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε σιγά σιγά, μετά από μεγάλες ποσότητες κορτιζόνης. Οι καλλιτέχνες ανά διαστήματα αρρωσταίνουν, χάνουν τη φωνή τους, οπότε για να βρεθείς στο μαγαζί και να τραγουδήσεις πρέπει να πάρεις ενδοφλέβια μεγάλη δόση κορτιζόνης. Η κορτιζόνη προκαλεί πολλά προβλήματα, διαφορετικά κάθε φορά, ανάλογα τον οργανισμό. Εμένα με "χτύπησε" στο μάτι, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα».

Επίσης, είπε για τη νέα της σχέση: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, δε θέλω να πω μεγάλα λόγια. Η πορεία δείχνει τα πάντα σε όλους τους τομείς. Πολύ συνειδητά αυτή τη φορά θα ήθελα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή εκτός δημοσιότητας».