Breaking News

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Αποκαλύψεις για τον επικείμενο γάμο τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν από μία εβδομάδα ο γιος του David Beckham, ο 21χρονος Brooklyn, ανακοίνωσε στο Instagram ότι έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz.

Αργότερα ανέβηκαν στο Instagram και φωτογραφίες, στις οποίες οι δυο τους πόζαραν με τους γονείς της Victoria και τη μητέρα του David Beckham....

Ο Brooklyn και η Nicola πιστεύεται ότι σχεδιάζουν να ξοδέψουν 4 εκατομμύρια λίρες σε δύο διαφορετικές τελετές, που θα γίνουν το 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Το ζευγάρι αναμένεται να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, κατόπιν αιτήματος του πατέρα της Nicola.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, προγραμματίζουν γάμο με στοιχεία από την εβραϊκή παράδοση. Ο Brooklyn - που θα ακολουθήσει καριέρα στο χώρο της φωτογραφίας, έχοντας κάνει την πρακτική του στον φημισμένο φωτογράφο Rankin, στο Δυτικό Λονδίνο - φέρεται να είπε στους φίλους του ότι ο γάμος του θα περιλαμβάνει εβραϊκές παραδόσεις.

Να σημειωθεί ότι ο παππούς του Brooklyn και ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Nicola, ο 78χρονος Nelson Peltz, είναι Εβραίοι.

Μια πηγή είπε στη Mirror: «Η Nicola μεγάλωσε σε εβραϊκό περιβάλλον. Η μητέρα της Claudia δεν είναι Εβραία, σε αντίθεση με τον πατέρα της. Και οι δύο μεγάλωσαν τα παιδιά τους για να διατηρήσουν τις παραδοσιακές εβραϊκές αξίες. Όταν άρχισαν να μιλούν για το μέλλον τους, ο Brooklyn συμφώνησε σε έναν εβραϊκό γάμο. Αν και ο γάμος δεν θα είναι "άκρως θρησκευτικός", θα περιέχει παραδοσιακά στοιχεία. Δεν είναι σίγουρο αν θα έχουν Ραβίνο και στις δύο τελετές, ωστόσο ο Brooklyn έχει ήδη πει στη Nicola ότι θα την αφήσει να... πάρει τα ηνία».

Πληροφορίες θέλουν τον David Beckham να είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή και ελπίζει, μάλιστα, να απαγγείλει μία από τις εβραϊκές ευλογίες στην τελετή.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η Daily Mail, μία πρώην σύντροφος του Brooklyn, η χορεύτρια Lexy Panterra, ισχυρίστηκε ότι είναι «πολύ ανώριμος» για γάμο, ενώ παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε με τον αρραβώνα του.

Παράλληλα, αναφορές υποστηρίζουν ότι ο David και η Victoria Beckham θα εκμεταλλευτούν την πρόταση γάμου προκειμένου να κερδίσουν εκατομμύρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη διαθέσει 19 εκατομμύρια λίρες σε ρετιρέ στο Μαϊάμι, το οποίο θα λειτουργήσει ως βάση για την ποδοσφαιρική ομάδα του David Beckham, την Inter Miami CF, καθώς και για το λανσάρισμα μάρκας καλλυντικών της Victoria.

Ένας επιχειρηματίας είπε στη The Sun: «Είναι συναρπαστικές στιγμές για τον David και τη Victoria. Πάντα προσπαθούσαν να περνούν περισσότερο χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των υποχρεώσεων του David με την ομάδα του. Αλλά τώρα, με τον επικείμενο γάμο του Brooklyn, αρχίζουν να μετακινούνται για περισσότερο χρόνο στις ΗΠΑ, αυξάνοντας τις προσπάθειές τους» .

«Ο πατέρας της Nicola έχει πολλές διασυνδέσεις και θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας, αναφερόμενος στις επιχειρηματικές βλέψεις της Victoria Beckham στο χώρο της ομορφιάς.