Breaking News

Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό για την Angelina Jolie - Για ψώνια με την κόρη της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τον κορονοϊό να πλήττει έντονα τις ΗΠΑ, την Πέμπτη η Angelina Jolie εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια το τελευταίο διάστημα.

Η 45χρονη ηθοποιός πήγε για ψώνια στην περιοχή Los Feliz του Λος Άντζελες, μαζί με ένα από τα δίδυμα, την 11χρονη κόρη της Vivienne.

Και οι δύο καταγράφηκαν να φορούν μάσκα και γάντια, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού είναι σε έξαρση στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η προηγούμενη εμφάνιση της Angelina Jolie ήταν στις αρχές του περασμένου μήνα, όταν και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar, όπου μίλησε για την καθημερινότητά της κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η ηθοποιός δεν αναφέρθηκε στον Brad Pitt, με τον οποίο έπεσε η αυλαία πριν αρκετό καιρό σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, τουλάχιστον όσον αφορά τα φώτα της δημοσιότητας. Η δικηγόρος της Jolie (η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016) είχε δηλώσει στα τέλη του 2018 ότι το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών, μετά από περισσότερο από δύο χρόνια διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ο Brad Pitt εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Λος Άντζελες.

Το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον 18χρονο Maddox, τον 16χρονο Pax, τη 15χρονη Zahara, τη 14χρονη Shiloh και τα 11χρονα δίδυμα (τον Knox και τη Vivienne).

 Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.