Breaking News

Ed Sheeran: Μεγαλώνει την ακίνητη περιουσία του στο... «Sheeranville» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ed Sheeran είναι ο πλουσιότερος μουσικός του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 30 ετών. Τον περασμένο Μάιο δημοσίευμα ανέφερε ότι έχει πληρώσει όλα του τα ακίνητα σε μετρητά, χωρίς να χρειαστεί να πάρει κάποιο δάνειο από τράπεζα...

Η ακίνητη περιουσία του περιλαμβάνει περίπου 27 διαμερίσματα, σπίτια και αρχοντικά, ανάμεσά τους τα 22 βρίσκονται στην περιοχή του Λονδίνου. 

Ο 29χρονος Βρετανός τραγουδιστής - τραγουδοποιός κατέχει στο Suffolk ένα κτήμα 16 στρεμμάτων, όπου διατηρεί κυψέλη και παράγει το δικό του μέλι, ενώ καλλιεργεί και λαχανικά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Ed Sheeran αρχίζει και μεγαλώνει την έκταση της γης γύρω από το σπίτι του στο Suffolk, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «Sheeranville».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποπ σταρ θέλει να αγοράσει τρία σπίτια στα περίχωρα της περιουσίας του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μια πηγή είπε στη The Sun: «Οι ιδιοκτήτες των τριών σπιτιών γνωρίζουν ότι ο Ed θα τους δώσει την καλύτερη τιμή εάν αποφασίσουν να προχωρήσουν στην πώληση».

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι τα εν λόγω τρία σπίτια, είναι δύο μπανγκαλόου και ένα μεγαλύτερο ακίνητο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Ed Sheeran μεγαλώνει συνεχώς την έκταση της περιουσίας του στο Suffolk και προσθέτει νέες κατασκευές. Μεταξύ άλλων, διαθέτει στο σημείο μια παμπ, πισίνα και υδρομασάζ, οπωρώνα, περιφραγμένο κήπο με κουζίνα, θερμοκήπια, υπόγειο κινηματογράφο, γυμναστήριο, στούντιο ηχογράφησης, λίμνη άγριας φύσης και μια περιοχή με κατσίκες, πρόβατα και κοτόπουλα.

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής - ο οποίος είναι παντρεμένος από το 2018 με την Cherry Seaborn - είχε εμπλακεί σε αρκετές νομικές διαφορές στο παρελθόν, που αφορούσαν τα δικαιώματα τα δικά του και των γειτόνων του σχετικά με την επέκταση των εκτάσεων τους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail για το... «Sheeranville».