Breaking News

ELIF: Επεισόδια 634 - 635, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 23/7/20 - Επεισόδιο 634: Ο Σελίμ ετοιμάζεται για να πάει να δώσει συνέντευξη για να πάρει μια δουλειά αλλά λίγο πριν φύγει νιώθει να ζαλίζεται. Η Μπαχριγιέ και η Φεραγιέ ρίχνουν κρυφά αλάτι στο φαγητό, που ετοίμασε η Σιταρέ και το καταστρέφουν. Η Μπαχριγιέ κοροϊδεύει τη Σιταρέ και εκείνη νιώθει απαίσια. Πηγαίνει στην κουζίνα και κλαίει. Η Μελέκ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά μάταια. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, τον επισκέπτεται στο βιβλιοπωλείο. Ο Γιουσούφ μοιράζεται μαζί του την ιδέα για το καφέ - βιβλιοπωλείο και εκείνος τη βρίσκει πολύ καλή.

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να βρει δουλειά. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και ρωτάει για τη Σιταρέ αλλά η κοπέλα δεν έχει γυρίσει και όλοι ανησυχούν. Η Σιταρέ επιστρέφει στην παλιά της δουλειά στο κλαμπ καθώς πιστεύει πως μόνο αυτό μπορεί να κάνει και υπογράφει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ συζητούν για τον Γιουσούφ και το βιβλιοπωλείο. Η Ελίφ τις ακούει και καταλαβαίνει πως χρειάζονται λεφτά για να σώσουν το βιβλιοπωλείο.

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι αλλά νιώθει πάλι ζαλάδα. Προσπαθεί να συνέλθει και μπαίνει σπίτι. Όλοι τον ρωτούν πως πήγε η συνέντευξη για τη δουλειά αλλά εκείνος ζαλίζεται ξανά. Ο Μουράτ παραπονιέται για τη συμπεριφορά της Αϊλά και δηλώνει πως θέλει να βρει δουλειά χωρίς τη βοήθεια κανενός. Ο Βεϊσέλ θυμώνει μαζί του και πιστεύει πως φέρεται ανόητα. Η γυναίκα του έχει πλούσιο πατέρα και θα μπορούσε να έχει μια καλή δουλειά. Η Ελίφ σκέφτεται να παίξει βιολί για να κερδίσει χρήματα για να βοηθήσει τον Γιουσούφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 634, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 24/7/20 - Επεισόδιο 635: Η Μελέκ δουλεύει στο σπίτι και ο Γιουσούφ της μιλάει για την ιδέα του σχετικά με το βιβλιοπωλείο. Η Μελέκ ενθουσιάζεται με την ιδέα και του λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει. Η Σιταρέ ξεκινάει τη δουλειά στο κλαμπ και γυρνάει χαράματα στο σπίτι. Δεν ξέρει πως θα συνεχίσει να το κάνει κρυφά κάθε βράδυ. Το πρωί η Μελέκ θέλει να την πάρει μαζί της στο εργαστήρι ραπτικής αλλά εκείνη είναι πολύ κουρασμένη. Κρύβει όμως την αλήθεια για το συμβόλαιο της με το κλαμπ. Η Μελέκ καταφέρνει να την πείσει να πάνε μαζί στη δουλειά.

Η Ελίφ και η Ιντζί το σκάνε από το σπίτι μαζί με το βιολί. Η Ελίφ παίζει βιολί στο πάρκο και μαζεύει χρήματα. Τα κoριτσάκια αποφασίζουν να το κάνουν και την επόμενη μέρα. Στο εργαστήρι ραπτικής η Σιταρέ μαγειρεύει πολύ αργά γιατί είναι κουρασμένη. Η Μελέκ τη ρωτάει γιατί είναι τόσο κουρασμένη και η Σιταρέ της λέει πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Η Σιταρέ μαγειρεύει καλά και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ο Ορχάν και η Μελέκ βοηθάνε τον Γιουσούφ να ετοιμάσει το καφέ – βιβλιοπωλείο.

Ο Γιουσούφ είναι ενθουσιασμένος. Ο Ορχάν του λέει πως είναι ενθουσιάσμενος επειδή θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί με τη Μελέκ και ο Γιουσούφ ντρέπεται. Ο Γιουσούφ νιώθει την οικογένεια Εμίρογλου σαν δική του οικογένεια. Ο Ορχάν έχει καταλάβει τα αισθήματα του φίλου του για τη Μελέκ. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν η Ελίφ και η Ιντζί δεν θέλουν να πάνε μαζί της στο βιβλιοπωλείο. Μόλις φεύγει η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν ξανά στο πάρκο για να παίξουν βιολί και να βγάλουν χρήματα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 635, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ