Breaking News

Ετεοκλής Παύλου: «Ένιωσα ότι πεθαίνω... Θα έδινα όλα τα λεφτά του κόσμου για να σβήσουν οι μνήμες από το ατύχημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου κάθισαν στον καναπέ του Dot και μίλησαν για τη γνωριμία τους, ενώ αναφέρθηκαν και στη συγκλονιστική ιστορία της επίθεσης που άλλαξε για πάντα τη ζωή του παραολυμπιονίκη του κανόε καγιάκ, καθώς είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του. 

Ο Ετεοκλής Παύλου συγκλόνισε με όσα είπε για το περιστατικό. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Έκανα πρωταθλητισμό από μικρός. Όταν ήμουν 20 χρονών άρχισα να δουλεύω υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 δέχθηκα έναν "τυχαίο" πυροβολισμό. Τη στιγμή που με πυροβόλησαν ένιωσα έντονο πόνο. Η σφαίρα με χτύπησε στην κοιλιά. Διαπέρασε τα όργανα, προκαλώντας σηψαιμία και θρόμβωση. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου, τα οποία πέτυχαν. Οι γιατροί στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" μου έσωσαν τη ζωή.

Ένιωσα ότι πεθαίνω. Είναι κάτι που δεν περιγράφεται, αλλά το ένιωσα.. ότι πεθαίνω, ξεψυχάω, πως τελειώνει η ζωή μου εκεί... Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Μέσα μου είπα "Όχι ρε φίλε, πέθανα!"... Πέρασε η ζωή μου μπροστά μου σε εικόνες. Είδα πολύ γρήγορα τα πάντα...

Ήμουν σε τεχνικό κώμα ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε από τις ειδήσεις στην τηλεόραση ότι με πυροβόλησαν... Ήρθε στο νοσοκομείο, όπου της έδωσαν μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα μου...

Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε, ενώ ήμουν σε κώμα. Όταν ξύπνησα δεν είχα πόδι. Το ένιωσα ότι έχασα το πόδι μου, ενώ ήμουν σε κώμα. Υποσυνείδητα το ήξερα... 

Μπορώ να σας πω ότι όλα τα λεφτά του κόσμου να πάρω δε θα έχει κανένα νόημα. Θα τα έδινα πίσω, όχι για να πάρω το πόδι μου, αλλά για να σβήσουν οι μνήμες μου από το ατύχημα. Το συναίσθημα ότι πεθαίνεις το κουβαλάς για μια ζωή, δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, είναι τρομακτικό... Προχώρησα μπροστά, γιατί είναι επιλογή σου το να είσαι ευτυχισμένος...».