Breaking News

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μάχη με τον καρκίνο ήταν ένα μεγάλο σχολείο - Με τον σύντροφό μου χωρίσαμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - που είχε ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα της στο «My Style Rocks 3», το οποίο είχε ανασταλεί λόγω κορονοϊού και αναμένεται να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν - δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not»:

«Είχα σκεφτεί να αποχωρήσω από το "My Style Rocks" γιατί αντιμετωπίζαμε ένα οικογενειακό πρόβλημα, ένα πρόβλημα υγείας ενός δικού μου ανθρώπου.

Έχω αντιμετωπίσει κι εγώ στο παρελθόν ένα πρόβλημα υγείας, τον καρκίνο, γιατί έτσι πρέπει να τον λέμε. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Είναι ένα μονοπάτι, που ή θα το αντιμετωπίσεις με κουράγιο, ελπίδα και χαρά ή θα τα παρατήσεις. Αν τα παρατήσεις, θα σε παρατήσει.

Την παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη, τη λατρεύω. Με τίποτα δε θα την άλλαζα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό το πλάσμα είναι τόσο ταλαντούχο και μας βοηθούσε στα γυρίσματα. Την Κωνσταντίνα δεν την ξέρω, αλλά νομίζω ότι είναι ανεπαρκής γι' αυτή την παρουσίαση.

Με τον άντρα μου (σύντροφό μου) χωρίσαμε, δεν είμαστε πια μαζί. Είναι... τελεία και παύλα... Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, αλλά τώρα μου τελείωσε. Εκείνος ήθελε να κάνουμε οικογένεια. Εγώ σ' αυτή τη φάση της ζωής μου έχω άλλες προτεραιότητες...».