Breaking News

Φτερωτός θεός: Επεισόδια 193 - 194 - 195 - 196 (Τελευταία)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 13/7/20 - Επεισόδια 193+194: Ο Τζαν συνεχίζει να φλερτάρει τη Σανέμ, αλλά χωρίς να δίνει ένα σαφή χαρακτηρισμό στη σχέση τους. Η Σανέμ αρχίζει να νιώθει την υπομονή της να εξαντλείται. Η Σανέμ δεν αντέχει άλλο την αβεβαιότητα, και θεωρεί πως όσο μένει στο κτήμα και κοντά στον Τζαν είναι χειρότερα για την ψυχική της ηρεμία. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό της και στο οικογενειακό μπακάλικο.

Ο Τζαν, η Ντερέν και οι υπόλοιποι δείχνουν στον πρόεδρο της εταιρίας καλλυντικών ένα δείγμα από την καμπάνια που ετοίμασαν και κερδίζουν ξανά την προσοχή του. Στην «Υπέροχη Ιδέα» έρχονται επιτέλους φανταστικά νέα: χάρη στη Σανέμ κατάφεραν να κερδίσουν τον μεγάλο πελάτη που κυνηγούσαν...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΣΚΑΪ διατηρεί στο web του τα βίντεο μόνο για τα τελευταία επεισόδια που προβλήθηκαν στην τηλεόραση. Τα προηγούμενα αφαιρούνται.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 193+194)

Τρίτη 14/7/20 - Επεισόδια 195+196 (Τελευταία): Ο πρόεδρος της εταιρίας οργανώνει ένα πάρτι στην έπαυλή του για να γιορτάσει τη νέα συνεργασία με την «Υπέροχη ιδέα». Η Σανέμ αρνείται να πάει, αλλά οι συνάδελφοί της την καταφέρνουν με ένα έξυπνο κόλπο. Δυστυχώς ο Τζαν δεν καταφέρνει ούτε εκεί να την πείσει πως την αγαπά πραγματικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζαν δέχεται πολιορκία από τη γοητευτική ανιψιά του προέδρου της εταιρίας καλλυντικών.

Η Σανέμ αποφασίζει να φύγει από την πόλη και να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεχαστεί. Την τελευταία στιγμή, όμως, ο Τζαν την προλαβαίνει και της λέει επιτέλους τα λόγια που πoθούσε να ακούσει τόσο καιρό. Η έκπληξη που θα ακολουθήσει θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 195+196)

Για την αρχική σελίδα "Φτερωτός θεός" πατήστε ΕΔΩ