Breaking News

Gigi Hadid: Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της και εξηγεί γιατί δεν αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του περασμένου Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αμερικανίδα Gigi Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με τον τραγουδιστή Zayn Malik, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction. Τα τότε δημοσιεύματα ανέφεραν ότι περιμένει κoριτσάκι.

Το 25χρονο ακριβοπληρωμένο supermodel διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται, λόγω κορονοϊού, στην Πενσυλβάνια, στη φάρμα της μητέρας της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε live του περιοδικού V Magazine την Τετάρτη, με τίτλο «Gigi Journal Part II», έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ είπε, μεταξύ άλλων:

«Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη μου. Αλλά είμαι έγκυος εν μέσω πανδημίας και προφανώς δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ το γεγονός, εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου.

Προφανώς πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας, κάτι που εξακολουθεί να συμβαίνει έως τώρα. Επανεμφανίστηκε και το κίνημα του Black Lives Matter και σκέφτηκα ότι η παρουσία μου στα social media θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο γι' αυτό».