Breaking News

Γκουντάρας για τη συνάντησή του με τη Μενεγάκη: «Λυτρώθηκα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν Ιούλιος του 2017 όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωνε στο Instagram τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη... Στη συνέχεια οι δύο πρώην συνεργάτες και φίλοι δεν είχαν επαφές.

Χθες η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από την τηλεόραση, με τον ίδιο να μη κρύβει τη συγκίνησή του κατά την τηλεοπτική τους συνάντηση... Σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Κλαίω σαν τη Μάρθα Βούρτση, γελάει ο κόσμος πια, έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι εγώ δε θα πω ψέματα ποτέ και θα είμαι ειλικρινής. Πήγα με την καρδιά μου. Δε θα πήγαινα αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, γιατί έτσι ένιωθα.

Αλλά από την άλλη, λυτρώθηκα. Πήγα, συναντηθήκαμε, τα είπαμε, μου έπιασε το χέρι και με πήρε αγκαλιά. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου.

Και τίποτα να μη λέγαμε, με αυτή την αγκαλιά αν έφευγα δε θα είχε αλλάξει κάτι, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Είναι ένας πολύ οικείος χώρος εκεί για μένα. Μετά, όταν χαλαρώσαμε, ήταν σαν να ξαναδούλευα.

Μ' αυτή τη συνάντηση καταφέραμε να θυμόμαστε μόνο τις όμορφες στιγμές... Της είπα όταν έσβησαν τα φώτα "Ελένη θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή". Πρέπει να έφυγα πρώτος. Βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί για να θυμόμαστε τη συνάντηση κι έφυγα...».