Breaking News

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για τη Eurovision: «Ήμουν στρατιώτης... δεν απόλαυσα τίποτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Φουρέιρα το 2018 είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Από τότε ακολουθεί και διεθνή καριέρα.

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε την εκρηκτική τραγουδίστρια στο τελευταίο «After Dark» της σεζόν. Η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε για τη Eurovision:

«Απόλαυσα την επιτυχία στη Eurovision, αλλά όχι τη διαδικασία γιατί ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης, που ξυπνούσα στις 7 το πρωί, έκανε τέσσερις πρόβες την ημέρα και στις 1 το βράδυ, που πήγαινα για ύπνο, το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό γιατί έκλεινε το εστιατόριο. Και έτρωγα την επόμενη μέρα. Το άγχος με είχε κυριεύσει, όπως και η θέλησή μου να πετύχω.

Όταν έφτασε η στιγμή του τελικού και είδα πώς πήγε όλο αυτό, εκεί έπαθα ένα μίνι σοκ. Τότε συνειδητοποίησα τι έγινε. Ήμουν στρατιώτης, δεν άκουγα τίποτα και ήμουν αφοσιωμένη στην εμφάνισή μου στη σκηνή.

Όταν ξύπνησα μετά τον τελικό, συνειδητοποίησα ότι τελείωσε όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι πέρασαν 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα.

Χαρακτηριστικό του ό,τι δεν κατάλαβα τι έγινε είναι πως φόρεσα δύο φόρμες, δεν βάφτηκα και έφτασα άβαφτη στην Ελλάδα, όπου με περίμεναν 100 κάμερες. Τότε κατάλαβα ότι τα πήγα καλά στη Eurovision και ζήτησα να μου φέρουν γυαλιά κι ένα κραγιόν.

Εκεί ήταν η στιγμή που με άλλαξε σαν άνθρωπο. Μετά τη Eurovision ωρίμασα και είπα ότι ποτέ ξανά δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να μην απολαύσει τις στιγμές...».

Επίσης, είπε για την περίοδο της καραντίνας: «Λόγω της καραντίνας ήρθα πιο κοντά στην οικογένειά μου. Όχι ότι δεν ήμουν, απλά - λόγω της δουλειάς - μπορεί να έκανα να δω τη μαμά μου και το μπαμπά μου ένα μήνα, ενώ μένουν κοντά. Το ίδιο και τ' ανίψια μου. Η περίοδος της καραντίνας με έκανε να εκτιμήσω πιο πολύ την οικογένεια και πλέον βρισκόμαστε συνέχεια».

Δείτε τα βίντεο.