Breaking News

Η Γωγώ Γαρυφάλλου βαφτίζει την κορούλα της και δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Γωγώ Γαρυφάλλου το «Γωγουλίνι» του ριάλιτι «The Wall», έγινε μαμά για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο. 

Η κορούλα της ήρθε στη ζωή πρόωρα με καισαρική και είχε μπει σε θερμοκοιτίδα. Μετά τη γέννηση, χώρισε με τον Κυριάκο Χατζηδιαμαντή, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στο «Καλοκαίρι #Not» για τη βάφτιση που προετοιμάζει για το παιδί της, το χωρισμό της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Βαφτίζω το κoριτσάκι μου στις 19 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Νικόλαο στη Δραπετσώνα. Θα κάνω μια παραμυθένια βάφτιση, με πάπιες, σαξόφωνο, μασκότ κ.α.

Είχα μιλήσει ανοιχτά για το χωρισμό μου... Χώρισα 15 ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου, αλλά έχω άψογες σχέσεις με το μπαμπά της μικρής. Δεν ταιριάξαμε. Δεν τον ήξερα και πολύ, γνωριζόμασταν λίγο καιρό.

Η κόρη μου θα πάρει τα ονόματα Καλλιόπη - Αλίκη, από τη μητέρα μου και τη μαμά του πρώην συζύγου μου. Απλά θα τη φωνάζω Ποπάκι. Τώρα τη φωνάζω Αστερόπη, από το αστέρι μου και Πόπη. Θέλω να κάνω κι ένα αγοράκι. Δεν έχω σχέση, αλλά αν μου προκύψει γιατί όχι;

Απ' τα 14 μου είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο, άσχετο αν είμαι αδικημένο... Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να μου δώσει ένα ρόλο, γιατί είμαι πολλά χρόνια στο χώρο.

Μετά το "The Wall" μας καλούσαν στην επαρχία - τις λεγόμενες "αρπαχτές", ας μην κρυβόμαστε απ' τον κόσμο - να πάμε για ένα ποτό στο μαγαζί και να πάρουμε λεφτά. Με τα σημερινά δεδομένα τα χρήματα που ζητούσαμε αναλογούν σε 1.000 ευρώ. Την άλλη μέρα έμπαιναν στην τράπεζα.

Τη λέω την ηλικία μου, είμαι 41 χρονών. Θα ήθελα να συμμετέχω ξανά σε παιχνίδι. Επειδή είμαι και αθλήτρια θα πήγαινα στο Survivor».