Breaking News

Η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε τον ΣΚΑΪ και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή η εκπομπή «Μαζί σου» βγήκε για τελευταία φορά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Η Τατιάνα Στεφανίδου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι, μετά από δύο χρόνια.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον ΣΚΑΪ, όπως και το τηλεοπτικό κοινό, που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ άλλων, είπε στην έναρξη της εκπομπής:

«Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Αυτή είναι η τελευταία "καλησπέρα" που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ...

Ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΙ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω, εκτός από τη συγκίνηση βεβαίως, είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που είσαστε εδώ και σήμερα και όλα τα χρόνια...

Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και νιώθω και ευγνωμοσύνη μεγάλη για το κανάλι που με δέχτηκε κοντά του όταν έφυγα από το Open, που... δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία - το κανάλι αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία. Εγώ δεν ήθελα να φύγω. Από κανένα κανάλι δεν ήθελα να φύγω... Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζουμε τηλεοπτικούς σταθμούς...

Και ήρθαμε εδώ... Ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη τόσο για τον πρόεδρο του καναλιού - γιατί ο ΣΚΑΪ δεν είναι απλά ένα κανάλι, είναι ιδέα -, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, όσο και για τη διοίκηση, που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει και να τα καταφέρω εδώ. Ουσιαστικά ήταν ένα δύσκολο πείραμα. Είχε πάρα πολλές δυσκολίες, δεν ήταν εύκολο, όμως τα καταφέραμε.

Και θέλω να πω και στον ΣΚΑΪ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γιατί με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία - υπήρχαν και δυσκολίες κακά τα ψέματα -, τα καταφέραμε...».

Δείτε στα βίντεο όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη και στο τέλος της εκπομπής.