Breaking News

Δείτε ζωντανά στο Megα τη βραδιά των μεγάλων τελικών: Άρσεναλ - Τσέλσι, Μπενφίκα - Πόρτο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 1η Αυγούστου: Η βραδιά των μεγάλων τελικών στο Mega - Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας και αμέσως μετά ο τελικός Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, στις 19:30 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το MEGA ο Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας, Άρσεναλ - Τσέλσι και στις 22:45 ο Τελικός Κυπέλλου Πορτογαλίας, Μπενφίκα - Πόρτο.

To ΜΕGA συνεχίζει να είναι πιστό στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, η ποδοσφαιρική πανδαισία συνεχίζεται με δύο ακόμη μεγάλους Ευρωπαϊκούς τελικούς.


Η δράση ξεκινά από το Λονδίνο και το θρυλικό Ουέμπλεϊ στις 19:00, με απευθείας συνδέσεις: ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, που έχει αγωνιστεί στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ καλεσμένος στο στούντιο, ενώ από την Αγγλία σχολιάζει ζωντανά ο διεθνής τερματοφύλακας Ντίμι Κωνσταντόπουλος, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές σε Premier League και Championship.

Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τσέλσι θα διεκδικήσουν το έπαθλο στον 139ο τελικό της διοργάνωσης, έχοντας αποκλείσει στους δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς τη Μάντσεστερ Σίτυ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Περιγραφή: Μιχάλης Τσώχος.

Αμέσως μετά, στις 21:30 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Πορτογαλία με την κλασική αναμέτρηση του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Μπενφίκα - Πόρτο. Ο Κώστας Κατσουράνης, που έχει φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα θα είναι στο στούντιο για να σχολιάσει όλα όσα θα γίνουν στον τελικό.

Στις 22.45 η σέντρα του αγώνα με τη Μπενφίκα που έχει κατακτήσει 26 φορές το Κύπελλο θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την Πόρτο που έχει 16 τρόπαια, για τον τρόπο που έχασε το εφετινό πρωτάθλημα.

Οι «αετοί» περιμένοντας την επιστροφή του κορυφαίου τεχνικού στην ιστορία τους, Ζόρζε Ζεσούς, απέναντι στους μαχητικούς «δράκους» του καλύτερου προπονητή στην Πορτογαλία, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Περιγραφή: Αντώνης Κατσαρός. 



H ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟ MEGA

• 19:00 ΕΚΠΟΜΠΗ: Μιχάλης Τσώχος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ντίμης Κωνσταντόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Κώστας Κατσουράνης

• 19:30 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - ΤΕΛΙΚΟΣ FA CUP: Άρσεναλ-Τσέλσι

Περιγραφή: Μιχάλης Τσώχος

Σχόλιο: Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ντίμι Κωνσταντόπουλος

• 21:30 ΕΚΠΟΜΠΗ: Μιχάλης Τσώχος, Αντώνης Κατσαρός, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Κατσουράνης

• 22:45 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ: Μπενφίκα-Πόρτο

Περιγραφή: Αντώνης Κατσαρός

Σχόλιο: Κώστας Κατσουράνης

Αρχισυνταξία: Παναγιώτης Περπερίδης, Δήμος Μπουλούκος