Breaking News

Kanye West: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την... προεδρία των ΗΠΑ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής, ώρα Ελλάδας) ο ράπερ Kanye West ανακοίνωσε, μέσω Twitter, την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές που θα διεξαχθούν το Νοέμβριο.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι το Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ» ανακοίνωσε ο 43χρονος μουσικός, παραγωγός, επιχειρηματίας και σύζυγός της Kim Kardashian.

Στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε το hashtag #2020VISION, προσθέτοντας και μία αμερικανική σημαία.


«Αν νομίζατε ότι το 2020 δε θα μπορούσε να γίνει πιο περίεργο, ο Kanye West ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του Guardian.

Ο βραβευμένος με 21 Grammy ράπερ, που υπήρξε υποστηρικτής του Donald Trump, επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση ανήμερα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν πραγματοποιήσει τελικά αυτό που ανακοίνωσε, ενώ είναι άγνωστο αν  έχει υποβάλει επίσημα έγγραφα για τις εκλογές. Πάντως η προθεσμία για την προσθήκη ανεξάρτητων υποψηφίων δεν έχει παρέλθει ακόμη σε πολλές πολιτείες, επισημαίνει το δημοσίευμα του Guardian.