Breaking News

«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη: «Σήμερα κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη λιτή ανακοίνωση του Alpha, με την οποία αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη, που ήταν στο δυναμικό του για 15 χρόνια, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε έντονα φορτισμένη και δακρυσμένη στην τελευταία της εκπομπή. Μεταξύ άλλων, είπε στους τηλεθεατές:

«Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω... Παρότι το έργο αυτό που λέγεται Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν σε αυτό το τέλος.

Ποτέ δεν σκέφτηκα τι είναι αυτό που θέλω να σας πω και ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα μπροστά μου χαρτιά που να γράφουν κάτι, εξάλλου όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή κι αληθινή. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και πως την κάθε μέρα σ' αυτή τη διαδρομή εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου...

Σήμερα, λοιπόν, δεν είναι ότι κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου, αυτά τα 29 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση, σχεδόν 30...».

Μενεγάκη: Συγκίνηση και εκπλήξεις με Γκουντάρα και Θεοδωρίδου - Το τρυφερό φιλί στον Παντζόπουλο

Δείτε το βίντεο.