Breaking News

«Λύγισε» η Kim Kardashian - Συναντήθηκε με τον Kanye West και ξέσπασε σε κλάματα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Kim Kardashian ταξίδεψε στην πολιτεία Wyoming, όπου τη Δευτέρα καταγράφηκε δακρυσμένη σε συνάντηση που είχε με τον Kanye West. Δείτε αναλυτικότερα πιο κάτω, μαζί με φωτογραφίες...

Μία δύσκολη περίοδο διανύει στην προσωπική της ζωή η Kim Kardashian, με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών να υποστηρίζουν ότι με τον Kanye West σκέφτονται τις τελευταίες εβδομάδες να τερματίσουν το γάμο τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά την ανακοίνωση του Kanye West με την οποία γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Νότια Καρολίνα υποστήριξε ότι η Kim Kardashian ήθελε να "ρίξει" τη μικρή North. Ακολούθησαν τα γνωστά μηνύματα του ράπερ στο Twitter, τα οποία τελικά διέγραψε, όπου ανέφερε ότι η Kim και η μητέρα της προσπάθησαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική.

Επίσης, είχε ισχυριστεί ότι προσπαθεί να τη χωρίσει από τότε που εκείνη συναντήθηκε με τον ράπερ Meek Mill το 2018 για να συζητήσουν για τη μεταρρύθμιση των φυλακών. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε και φωτογραφία από τη συνάντηση...

Από την πλευρά της η Kim Kardashian επιβεβαίωσε, μέσω stories στο Instagram, ότι ο 43χρονος σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Τελικά ο Kanye West ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, γράφοντας στα social media: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη σύζυγό μου, Kim, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Kim θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα».


Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Kim Kardashian ταξίδεψε στην πολιτεία Wyoming, όπου τη Δευτέρα καταγράφηκε δακρυσμένη σε συνάντηση που είχε με τον Kanye West, με τον οποίο έχουν τέσσερα παιδιά (North, Saint, Chicago και Psalm).

Κατά τη διάρκεια της έντονης συνομιλίας της με τον 43χρονο ράπερ, η 39χρονη τηλεπερσόνα φάνηκε να «λυγίζει», καθώς ήταν εμφανώς στενοχωρημένη κι έκλαιγε. Ήταν η πρώτη συνάντηση μετά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μία πηγή είπε τη Δευτέρα στο περιοδικό People: «Είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένη για τα πάντα και επίσης εξαντλημένη. Νιώθει πολύ πληγωμένη από τον Kanye. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του πολλές φορές και την αγνοεί. Είναι όλα μια κακή κατάσταση. Αποφάσισε να ταξιδέψει στην πόλη Cody για να μιλήσει μαζί του αυτοπροσώπως. Δε θέλει πια να αισθάνεται ότι την αγνοεί».

Δείτε τις φωτογραφίες.