Breaking News

Νίκος Αναδιώτης: «Εννοείται ότι σερβίρω στο σουβλατζίδικό μου - Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραγγέλνει συχνά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το περασμένο έτος, παράλληλα με την ενασχόληση του στο χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης, ο Νίκος Αναδιώτης διατηρεί μαγαζί εστίασης στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο είχε εμφανιστεί στο πλατό του Πρωινού, κάνοντας delivery σουβλάκια στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της...

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στο «Καλοκαίρι #Not» για την επιχείρησή του, την τηλεοπτική πρόταση που του έγινε, αλλά και τη σχέση του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο - όταν οι δυο τους συμμετείχαν στο Nomads - είχε γίνει γνωστό ότι παλαιότερα έκαναν παρέα, αλλά απομακρύνθηκαν. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ούτε εγώ περίμενα να προχωρήσω στο συγκεκριμένο επαγγελματικό βήμα. Είμαι απρόβλεπτος... Ο κορονοϊός με βρήκε να συμμετέχω και σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1, το "Αν ήμουν πλούσιος". Πέρασα ωραία, ήταν επιτυχημένο, αλλά "κόπηκαν" επεισόδια. Τουλάχιστον 40 επεισόδια από ό,τι θυμάμαι. Τώρα αναμένω για καινούργια πράγματα. Βρίσκομαι σε συζητήσεις σχετικά με μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.

Εννοείται ότι στο μαγαζί μου σερβίρω. Όταν έχει δουλειά και δεν προλαβαίνουν οι υπάλληλοι, κάνω και delivery στη γειτονιά με τα πόδια. Μία φορά πήγα μία παραγγελία σε δικηγορική εταιρία. Κάποιος με αναγνώρισε και μου είπε "Περίμενε να φωνάξω όλο το γραφείο". Του απάντησα "Εντάξει, δε θα δουν και τίποτα αξιοθαύμαστο".

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραγγέλνει πολύ συχνά. Είμαστε σχεδόν γείτονες. Όλα μια χαρά μεταξύ μας. Δεν ήταν ποτέ και τόσο τραγικά τα πράγματα...».