Breaking News

Ο Βασίλης Κούκουρας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κι εγώ, σ’ αγαπώ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάντια Κοντογεώργη φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «ΦλΕΡΤ» τον Βασίλη Κούκουρα, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του, ενώ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην παράσταση «Κι εγώ, σ’ αγαπώ», που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2020 και θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο θέατρο Xυτήριο, στις 22:30 το βράδυ.

Στην παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη, πρωταγωνιστούν οι: Βασίλης Κούκουρας, Παναγιώτης Καρμάτης, Χριστίνα Δαλαμάγκα και Φωτεινή Λεβογιάννη.

Το έργο του σημαντικού Βρετανού συγγραφέα Doug Lucie, απαντά στα ερωτήματα των σχέσεων φιλίας και έpωτα. Ό,τι πιο σημαντικό στις μέρες μας το «σ‘ αγαπώ» και καθόλου ευνόητο το «κι εγώ, σ’ αγαπώ»... όλοι τρέχουμε με κεκτημένη ταχύτητα και συμπαρασύρουμε σχέσεις, αισθήματα, όρκους φιλίας και πίστης. Με πρωταρχικό κριτήριο την αλήθεια και τη συνέπεια λόγων και πράξης, σε αυτό το έργο καλούμαστε ως θεατές να κοιτάξουμε στον καθρέφτη της ψυχής μας και να μπούμε στη διαδικασία να θυμηθούμε πόσες φορές προδώσαμε το «σ’ αγαπώ» που είπαμε.

Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα του έργου «Love You, Too» είχε γίνει στις 27 Μαΐου 1998 στο Bush Theatre του Λονδίνου, ενώ παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αχίλλειον το 2003.



Μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Αϊβάζης
Φωτισμοί : Νίκος Βούλγαρης
Σκηνικά : Μαρία Φιλίππου
Μουσική : Βασίλης Κουμεντάκης
Ενδυματολόγος : Ελένη Μπλέτσα
Βοηθός Σκηνοθέτη : Κωνσταντίνος Φρίγγας
Παραγωγή : Βάσια Παναγοπούλου

Πληροφορίες - εισιτήρια: viva.gr