Breaking News

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Είμαι συναισθηματική, παρορμητική και με φοβίζουν τα πάντα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Παυλίνα, η ταλαντούχα και όμορφη κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» για την ηχογράφηση του νέου της δίσκου.

«Έχω τρία αδέρφια και είμαστε ομάδα που δεν χάνει» επισήμανε η τραγουδοποιός, τονίζοντας ότι οι γονείς της είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της και της δίνουν δύναμη. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είμαι πολύ συναισθηματική, παρορμητική και έχω έναν έμφυτο φόβο απέναντι στα πάντα. Γι' αυτό και όταν είναι να πάρω μια απόφαση ή την παίρνω μέσα σε ένα λεπτό ή ποτέ.

Με φοβίζουν τα πάντα... Για παράδειγμα με φοβίζει που είμαστε εδώ πέρα και κάνουμε συνέντευξη... Με έναν τρόπο, για κάποιο λόγο, έχω μέσα μου ριζωμένο συνεχώς έναν μικρό φόβο. 

Με φοβίζουν όλα... Όταν πρωτοξεκίνησα, δεν μπορούσα να διαχειριστώ το φόβο μου πριν βγω στη σκηνή και πάθαινα κρίσεις άγχους. Σιγά σιγά, η εμπειρία, αλλά και η προσωπική δουλειά, με έκαναν να τον ξεπεράσω.

Μου είχαν προτείνει να αλλάξω το όνομά μου και να έχω καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, αλλά δε θέλω Αυτό είναι το όνομά μου.

Δεν με ένοιαξε καθόλου όταν είδα σε περιοδικό φωτογραφία μου με τον σύντροφό μου.  Είναι τόσο ασήμαντο. Ποιον νοιάζει;

Θα κάνουμε μία περιοδεία σε θερινά σινεμά, στην Αθήνα αλλά και εκτός, την οποία θα ανακοινώσουμε σύντομα, τις επόμενες ημέρες. Αυτό μου φαίνεται κάπως ρoμαντικό».