Breaking News

Σπυρούλα Κάιζερ: «Μετά το GNTM ήθελα να πάω σε ψυχολόγο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σπυρούλα Κάιζερ συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Η Κύπρια καλλονή είχε κάνει σπουδές στην υποκριτική πριν μπει στον διαγωνισμό μόδας.

Πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε αποκαλύψει ότι θα θα παίξει σε θεατρική παράσταση στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη. Συγκεκριμένα θα παίξει στην παράσταση «Διάλεξε», σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν, η οποία βασίζεται στο έργο του Κάρλο Γκολντόνι και θα σηκώσει αυλαία σε λίγες ημέρες στο «Λαμπέτη».

Πρωταγωνιστούν οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Έλενα Πιερίδου, Σπυρούλα Κάιζερ, Μάρα Τζίμα, Τίφανη Δανιήλ, Δημήτρης Γούλιος και Αλέξανδρος Κουκ.

«Με βοήθησε πολύ το GNTM. Το πρωί κάνω φωτογραφίσεις και μετά πάω στο θέατρο για πρόβα» είπε η Σπυρούλα Κάιζερ στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Not», ενώ αργότερα επισήμανε: «Είχα σπουδάσει τέσσερα χρόνια στη Δραματική Σχολή Ίασμος».

«Ταξίδεψα μόλις βγήκα από το GNTM γιατί ήθελα να αλλάξω κλίμα, δεν ήθελα να βλέπω κόσμο. Είχα περάσει δύσκολα, μέχρι που είπα στη μαμά μου "Θέλω να πάω σε ψυχολόγο". Είχα μάθει με συγκεκριμένα άτομα κι όταν βγήκα έξω φοβόμουν. Είναι σαν να είσαι σε μια φυλακή, αλλά δεν ήταν φυλακή, ήταν ωραία. Χρειάστηκε χρόνο για να το ξεπεράσω» εξομολογήθηκε η Σπυρούλα Κάιζερ.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε για την παράσταση και ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Δείτε το βίντεο.