Breaking News

Σταρ Ελλάς 2019 - Ραφαέλα Πλαστήρα: «Ο πρώην σύντροφός μου με είχε κλειδωμένη και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Οκτώβριο, στα Καλλιστεία 2019, η Ραφαέλα Πλαστήρα είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αποκάλυψε ότι από τα 15 της έως την ηλικία των 19 ετών ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίο ήταν μαζί στην Ολλανδία για τέσσερα χρόνια, την κακοποιούσε, την είχε κλειδωμένη στο σπίτι και απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Πλαστήρα είπε:

«Ήμουν μικρή και εpωτευμένη όταν ξεκίνησε η σχέση μας. Είχαμε 6 χρόνια διαφορά. Στην αρχή ήταν φυσιολογικός, υπήρχε μόνο μια ζήλια. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε πολύ απότομα. Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά και αυτός δεν το δεχόταν. Άρχισε να ζηλεύει πολύ και δεν με άφηνε να βγαίνω έξω και να κάνω παρέα με τις φίλες μου. Όπου κι αν πήγαινα έπρεπε να τον ειδοποιώ...

Κάποια στιγμή ήθελα να χωρίσω. Μαλώναμε πολύ άσχημα και σήκωνε χέρι πάνω μου. Είχα πάει πολλές φορές στην αστυνομία και σε ψυχολόγο. Στην Ολλανδία δεν με έπαιρναν στα σοβαρά. Η μητέρα μου ήταν από την αρχή αρνητική με αυτόν τον άνθρωπο, ήξερε ότι θα αλλάξει απότομα. Δεν είχα σχέση μαζί της. Ήμουν μαζί του κάθε μέρα στο σπίτι. Ουσιαστικά με είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι.

Τον τελευταίο χρόνο τον χώρισα, αλλά δεν μπορούσα να φύγω. Δεν υπήρχε διέξοδος να φύγω, με είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, μέναμε σε γκαρσονιέρα. Αυτός δεν έφευγε από το σπίτι, δεν δούλευε. Αυτό συνέβαινε τέσσερις μήνες.

Ένα βράδυ έφυγε αργά τα μεσάνυχτα για μια δουλειά και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα. Έτσι βγήκα, πήγα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα ήρθα στην Ελλάδα.

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος κι αυτός ακόμα με ενοχλεί. Έχω απευθυνθεί και στην αστυνομία εδώ στην Ελλάδα.

Κάθε μέρα φοβόμουν, νόμιζα ότι δε θα ξυπνήσω. Μου έλεγε "Θα σε σκοτώσω", "Είσαι άσχημη", "Έχεις στραβή μύτη"... Τόσους μήνες μου έλεγε μόνο άσχημα πράγματα για να τα πιστέψω. Είχε σοβαρά θέματα. Δεν θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μπει στη φυλακή, αλλά σε ψυχιατρείο... Όταν νευρίαζε έπαιρνε αντικείμενα κι έλεγε θα σε σκοτώσω...».