Breaking News

«Το υπέροχό μου διαζύγιο» - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πρεμιέρα υπό το βλέμμα του συντρόφου της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ερμηνεύει το μονόλογο «Το υπέροχό μου διαζύγιο» της Geraldine Aron, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά.

Η παράσταση ανεβαίνει από την Τετάρτη 15 Ιουλίου (και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη) στο θέατρο «Xυτήριο», ενώ θα γίνονται παράλληλες παραστάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε Φεστιβάλ της Αττικής και της Περιφέρειας.

Αναφερόμενη στον τίτλο της παράστασης, αλλά και στα δύο διαζύγιά της, η ηθοποιός είπε: «Το "υπέροχο διαζύγιο" είναι σε εισαγωγικά. Τα διαζύγια μπορεί να είναι πολιτισμένα, άλλα δε σημαίνει ότι δεν είναι μία στενάχωρη κατάσταση όταν μία σχέση αποτυγχάνει».

«Δεν κοιτάζω ποτέ συγκεκριμένα στο κοινό κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ήξερα, όμως, ότι θα είναι η μαμά μου και της είχα αφιερώσει την παράσταση. Είχα το focus μου στη μαμά μου» τόνισε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε και ο σύντροφός της, ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, με την ίδια να επισημαίνει: «Δεν ήταν δύσκολο που ήταν εδώ... Ίσα ίσα, επειδή είναι σκηνοθέτης, μου κάνει και κάποιες πολύ σωστές παρατηρήσεις».

«Το δύσκολο στο καλοκαιρινό θέατρο είναι ότι έχει πολλούς θορύβους απ' έξω. Δηλαδή μπορεί να περάσει ένα μηχανάκι ή μια μπουλντόζα... Δίπλα έχει και έναν κινηματογράφο και ακούγεται η ταινία, ειδικά αν παίζει μιούζικαλ», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Not».