Breaking News

Σ. Τσιμτσιλή για αποχώρηση Ε. Τσολάκη από ΣΚΑΪ: «Το θεωρώ ανέντιμο και άκομψο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ της Ελένης Τσολάκη, είδηση που αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα η Ελένη Τσολάκη δήλωσε στο περιοδικό OK: «Δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν μου με τον ΣΚΑΪ (1+1 χρόνος), ολοκληρώθηκε και έκλεισε αυτός ο κύκλος. Και θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε να ολοκληρωθεί. Δεν κάναμε κάποιο ραντεβού με το κανάλι. Ολοκληρώσαμε τη συνεργασία, χωρίς να συζητήσουμε αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι άλλο».

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο Happy Day, πετώντας τα «καρφιά» της στον ΣΚΑΪ, για τη στάση του απέναντι στην πρώην συνεργάτιδά της:

«Κάπου άκουσα - δεν είμαι σίγουρη αν το είπε η ίδια ή το άκουσα στα παρασκήνια και στον απόηχο του ρεπορτάζ - ότι ούτε καν έκανε ραντεβού. Αυτό, προσωπικά, το θεωρώ ανέντιμο. Παίρνεις έναν άνθρωπο, του τάζεις λαγούς με πετραχήλια, του υπόσχεσαι ότι θα είναι το καινούργιο σου πρόσωπο και δεν τον βλέπεις ούτε για έναν αποχαιρετισμό; Το βλέπω ανέντιμο και άκομψο να το κάνεις στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Και επειδή είμαστε μια μικρή αγορά, αν το κάνεις σε μερικά πρόσωπα, μετά σου βγαίνει κι ένα όνομα, ότι "Κοίτα, μην πας εκεί, γιατί πας ως βασιλιάς και δεν σου λένε ούτε γεια φεύγοντας"...

Η Ελένη, για να πάει πάνελ στον Λιάγκα, της υποσχέθηκαν τον "Αγρότη" και άλλα τόσα από πίσω. Δε θα πήγαινε ξαφνικά η Ελένη - που έφυγε από εδώ πρώτο όνομα στον Alpha - να κάνει το πάνελ του Λιάγκα, αν δεν της είχαν υποσχεθεί κάτι άλλο. Όταν υπόσχεσαι σε έναν άνθρωπο, πρέπει τουλάχιστον να έχεις το σθένος να του πεις "Δεν βγήκε, έκανες κι εσύ το ατόπημα με τη φοιτήτρια, καλησπέρα..."».