Breaking News

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Θα παντρευτώ σύντομα, αλλά δε νομίζω να φορέσω νυφικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το θεατρικό της μονόλογο «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», που θα κάνει μία μικρή περιοδεία μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και για την περιοδεία της μουσικής παράστασης «Μελίνα, για πάντα Κυριακή» μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not».

Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά», ενώ εξομολογήθηκε για το παρελθόν ότι βίωσε μία δύσκολη στιγμή όταν χρειάστηκε να παίξει στο θέατρο, ενώ είχε χάσει τον πατέρα της.

«Θα παντρευτώ σύντομα. Δε θα πήγαινα σε γάμο αν δεν συντρέχανε σπουδαίοι λόγοι για να το κάνω... Δε νομίζω να φορέσω νυφικό. Δεν έχουμε σκεφτεί λεπτομέρειες, αλλά θα γίνει με απλό τρόπο για λίγους φίλους. Δε φαντάζομαι κάτι πομπώδες» αποκάλυψε η Χριστίνα Αλεξανιάν.



Το περασμένο καλοκαίρι η Χριστίνα Αλεξανιάν είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχισμένη, εpωτευμένη και χαρούμενη. Με έναν μαγικό τρόπο κάποια στιγμή γίνονται όλα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, πως γίνονται και αυτά, ότι εpωτεύεσαι... Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη προσωπική στιγμή, που συναντήθηκα με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε έναν κοινό κώδικα. Αγαπιόμαστε και έχουμε όλα τα συστατικά που λέμε "ωραίο ζευγάρι". Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που σκεφτόμαστε και το γάμο...».