Breaking News

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Ο παππούς μου ήταν ένας σπουδαίος ερασιτέχνης ηθοποιός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάντια Κοντογεώργη φιλοξένησε στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» της ΕΡΤ τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος μίλησε για τις μεγάλες αγάπες της ζωής του, τους σταθμούς της καριέρας του και τη φιλία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στον παππού του, ενώ ξαφνιάστηκε όταν προβλήθηκαν στην εκπομπή και φωτογραφίες από το «Αναγνωστήριο» της Αγιάσου. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Μεγάλωσα στη Μυτιλήνη και μετά ήρθαμε στην Αθήνα. Ο πατέρας μου ήταν από την Αγιάσο και η μητέρα μου από το Πλωμάρι. Πήγαινα συχνά στην Αγιάσο γιατί εκεί ήταν ο παππούς μου και η γιαγιά μου. Ο παππούς μου ήταν ένας σπουδαίος ερασιτέχνης ηθοποιός.

Πού τη βρήκατε αυτή τη φωτογραφία ρε παιδιά;... Ο παππούς μου ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Μικρός τον συναντούσα πολύ συχνά. Πήγαινα και τον έβλεπα στο "Αναγνωστήριο" της Αγιάσου. Εκεί πρωτοείδα θέατρο, το "Φιντανάκι" του Παντελή Χορν. Χαίρομαι που βρήκατε αυτές τις φωτογραφίες από το "Αναγνωστήριο" και κάνουμε αναφορά σ' αυτό γιατί είναι, ίσως, ο αρχαιότερος πολιτιστικός σύλλογος της Ελλάδας».

Δείτε όσα είπε στη Νάντια Κοντογεώργη.