Breaking News

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε και ο Παναγιώτης Κουτάκος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την απώλεια του Τάσου Παπαχρήστου, έφυγε από τη ζωή - σε ηλικία μόλις 49 ετών - και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης:

«Διπλό χτύπημα δέχτηκε την Τετάρτη η μεγάλη οικογένεια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Μετά τον Τάσο Παπαχρήστου, που έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι, ήλθε και το άκουσμα του άλλου κακού μαντάτου, για τον Παναγιώτη Κουτάκο, που μας αποχαιρέτησε μόλις στα 49 του χρόνια, χτυπημένος κι αυτός από τον καρκίνο που τόσο πάλεψε σκληρά.

Ο Παναγιώτης, εργάστηκε στην εφημερίδα Φίλαθλος από την 10ετία του ’90, ήταν ευγενής και ήπιων τόνων, συνάδελφος εργατικός και καλοσυνάτος.

Ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ διαιτησίας, αφού κι ο ίδιος διατήτευε ποδοσφαιρικούς αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, χωρίς εκπτώσεις στις αρχές και τη δεοντολογία, ενώ στη συνέχεια πέρασε στη σύνταξη ύλης. Ήταν μέλος του Συνδέσμου μας, παντρεμένος και είχε μια κόρη.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 12:30, στο Νεκροταφείο Καλλιθέας. Το ΔΣ του ΠΣΑΤ, εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη για την απώλεια του και συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του.»