Breaking News

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν γάμο και βάφτιση λόγω κορονοϊού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Μάιο, όταν ακόμα συμμετείχαν στο «Just the 2 of Us», η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είχαν δηλώσει ότι - εκτός απρόοπτου - θα παντρευτούν στις 19 Σεπτεμβρίου με θρησκευτικό γάμο, ημέρα που θα γινόταν και η βάφτιση της κόρης τους.

Σήμερα, Παρασκευή, στο τέλος της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αναβάλλουν το θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορονοϊού.

«Θα αναβάλλουμε το γάμο, θα γίνει αργότερα» είπε η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να προσθέτει:

«Δεν είναι μόνο τα μέτρα κατά του κορονοϊού - που είναι ο βασικός λόγος -, αλλά με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει και η ψυχολογία να κάνουμε το γάμο».

«Το έχουμε φανταστεί και συγκεκριμένα... να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε. Η μητέρα μου ανήκει και στις ευπαθείς ομάδες, όπως και πολλοί δικοί μου άνθρωποι. Ο γάμος και η βάφτιση της μικρούλας θα γίνουν μαζί του χρόνου, όταν θα είναι όλα καλά και θα έχουν στρώσει» επισήμανε στη συνέχεια η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Να σημειωθεί ότι οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις αρχές Ιουνίου του 2019 και τρεις μήνες μετά καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους.