Breaking News

ELIF: Επεισόδια 646 - 647 - 648, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 10/8/20 - Επεισόδιο 646: Η Μελέκ ξέρει πια την αλήθεια. Ο Γιουσούφ της είπε ότι την αγαπάει. Μετά από τόσο καιρό σιωπής, ο Γιουσούφ δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει. Ανοίγει την καρδιά του και λέει στη Μελέκ πως ένιωθε ότι ήταν έγκλημα το ότι την αγαπάει. Δεν τολμούσε να το παραδεχθεί ούτε στον εαυτό του αλλά τώρα είναι σίγουρος. Η Μελέκ δεν μπορεί να αρθρώσει κουβέντα και φεύγει. Περνάει δίπλα από τη Σιταρέ αλλά ούτε που τη βλέπει. Η Σιταρέ όμως βλέπει τον Γιουσούφ να υποφέρει και κατηγορεί τον εαυτό της. Ο Γιουσούφ σκέφτεται μήπως ήταν λάθος το ότι μίλησε ανοιχτά στη Μελέκ. Η αντίδρασή της τον ανησυχεί. Η Μελέκ από την άλλη δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Μουσφίκ θέλει να μάθει γιατί ο Σελίμ δεν εμφανίστηκε στο επαγγελματικό τους ραντεβού. Η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τι να πει και τον δικαιολογεί λέγοντας πως είχε πολλές δουλειές. Ο Μουσφίκ της λέει πως περιμένει να τον δει σύντομα. Δεν ξεχνάει πως ο Σελίμ του έσωσε τη ζωή και τα χρήματά του. Ο Βεϊσέλ συναντάει πάλι τον Τσεϊχούν και ο νεαρός προσφέρεται να του κουβαλήσει τις τσάντες με τα ψώνια. Ο Βεϊσέλ τον καλεί να φάνε μαζί. Η Λεϊλά πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ αλλά η Σιταρέ της λέει πως έχει φύγει και δεν ξέρει πότε θα γυρίσει και η Λεϊλά αποχωρεί. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και η Ζεϊνέπ θέλει να του μιλήσει. Του αναφέρει την επίσκεψη του Μουσφίκ και περιμένει από εκείνον μια απάντηση. Ο Σελίμ όμως δεν θέλει να μιλήσει και πηγαίνει στο δωμάτιο του. Η Ζεϊνέπ πληγώνεται από τη συμπεριφορά του.

Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο μαγαζί του και η Ελίφ με την Ιντζί τον ρωτάνε γιατί δεν ήρθε να φάνε μαζί το προηγούμενο βράδυ. Ο Γιουσούφ δικαιολογείται λέγοντας πως είχε δουλειά. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο δωμάτιο του Σελίμ και του ζητάει να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ γιατί είναι σίγουρη πως για όλα υπάρχει λύση. Ο Τσεϊχούν είναι στο σπίτι του Βεϊσέλ και η Αϊλά σοκάρεται όταν τον βλέπει. Το αληθινό όνομα του Τσεϊχούν είναι Κάαν και είναι ο πρώην αγαπημένος της. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει αλλά κάνουν σαν να μην γνωρίζονται. Η Λεϊλά πηγαίνει φαγητό στον Γιουσούφ. Ο Σελίμ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά η κοπέλα είναι πληγωμένη. Προσπαθεί να κερδίσει πάλι την καρδιά της και της μιλάει γλυκά αλλά εξακολουθεί να κρύβει την αλήθεια για την υγεία του. Η Ζεϊνέπ τον αγαπάει πολύ και δεν μπορεί να είναι άλλο θυμωμένη μαζί του και τον αγκαλιάζει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 646, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 11/8/20 - Επεισόδιο 647: Η Μελέκ και ο Γιουσούφ σκέφτονται ο ένας τον άλλο. Ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο πάρκο. Έχει αποδεχθεί το γεγονός πως θα πεθάνει και θέλει να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του. Η Λεϊλά πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και η Σιταρέ της λέει να σταματήσει να προσπαθεί να τον κερδίσει. Η Λεϊλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει και η Σιταρέ της λέει ξεκάθαρα πως ο Γιουσούφ αγαπάει τη Μελέκ. Η Λεϊλά φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Ο Τσεϊχούν (Κάαν) σταματάει την Αϊλά στο δρόμο και της λέει πως ξέρει ότι περιμένει το παιδί του και ότι ακόμα τον αγαπάει. Η Αϊλά το αρνείται.

Η Ελίφ και η Ιντζί παίζουν με τον Σελίμ στο πάρκο αλλά εκείνος χάνει πάλι τις αισθήσεις του. Τα κoρίτσια ζητούν βοήθεια. Ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί συνέρχεται. Ο γιατρός θέλει να τον υποβάλει σε εξετάσεις αλλά ο Σελίμ του λέει πως δεν χρειάζεται γιατί ξέρει ήδη ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η Ελίφ το ακούει αλλά όταν βλέπει τον θείο της δεν λέει κουβέντα. Είναι πολύ λυπημένη αλλά συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Η Λεϊλά σκέφτεται τα λόγια της Σιταρέ. Αν και είχε άρνηση για όλα, ξέρει πως η Σιταρέ έχει δίκιο. Θέλει να βγάλει από την καρδιά της τον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί.

Ο Σελίμ επιστρέφει με τα κoρίτσια σπίτι και τους ζητάει να μην πουν τίποτα για ότι έγινε. Στο δείπνο η Αλιγιέ μιλάει για το μέλλον και ο Σελίμ νιώθει άσχημα. Δεν ξέρει για πόσο καιρό ακόμα θα καταφέρει να κρύψει από όλους την αλήθεια για την υγεία του. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Τηλεφωνεί σε έναν άντρα, τον Γιαχιά και τον καλεί για δείπνο. Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Γιουσούφ και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί. Ο Σελίμ όμως δεν μιλάει για τον πρόβλημά του ούτε στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ λέει στον Ορχάν πως δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι με την οικογένεια Εμίρογλου μέχρι να του απαντήσει η Μελέκ. Ο Γιαχιά είναι ξάδελφος της Λεϊλά και όταν πηγαίνει σπίτι της τη ρωτάει για ποιο λόγο τον κάλεσε...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 647, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 12/8/20 - Επεισόδιο 648: Η Αϊλά είναι συνεχώς αφηρημένη και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει. Η Αϊλά του λέει πως όλα είναι καλά. Η Λεϊλά λέει το σχέδιο της στον Γιαχιά. Η Ζεϊνέπ έχει ναυτία και υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Η Αλιγιέ λέει στη Μελέκ και τη Σιταρέ να πουν στον Γιουσούφ να έρθει για δείπνο γιατί είναι μέρες που δεν τον έχουν δει. Πιστεύει πως ο Γιοσούφ έχει κάποιο πρόβλημα. Η Σιταρέ της λέει πως έχει πολλές δουλειές να τακτοποιήσει. Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ στο δρόμο για τη δουλειά της και της λέει πως δεν περιμένει κάποια απάντηση και ζητάει συγνώμη αν τα λόγια του την πλήγωσαν αλλά δεν μπορούσε να κρύβει πια τα αισθήματά του. Η Αλιγιέ κοιτάζει οικογενειακές φωτογραφίες και δείχνει στον Σελίμ μια φωτογραφία του αδελφού του. Του λέει πως το να χάνεις ένα γιο είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Ο Σελίμ νιώθει απαίσια και φεύγει.

Η Λεϊλά συναντάει τη Μελέκ και της κάνει μια πρόταση για δουλειά. Της λέει πως ο ξάδελφός της Γιάχια έχει εργοστάσιο σε μια κοντινή πόλη και πως θέλει να συνεργαστεί με έμπειρούς ανθρώπους. Θέλει να τη συστήσει στον Γιάχια και αν συμφωνήσει να γίνει στο εργοστάσιό του διευθύντρια. Η Μελέκ αρνείται αλλά η Λεϊλά επιμένει να συναντηθεί πρώτα μαζί του και μετά να δώσει την οριστική της απάντηση. Η Ζεϊνέπ δεν βρίσκει τον Σελίμ. Τηλεφωνεί στον Γιουσούφ και εκείνος της λέει πως δεν ξέρει που είναι αλλά θα τον ψάξει.

Ο Γιουσούφ αναζητώντας τον Σελίμ, βλέπει την Ελίφ να κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι στο πάρκο και τη ρωτάει τι της συμβαίνει. Η Ελίφ του λέει όλα όσα άκουσε στο νοσοκομείο για τον Σελίμ. Τώρα ο Γιουσούφ ξέρει την αλήθεια και προσπαθεί να ηρεμήσει τη μικρούλα. Η Αϊλά είναι μόνη στο σπίτι και την επισκέπτεται ο Τσεϊχούν (Κάαν). Της λέει πως θέλει να της μιλήσει και εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Τσεϊχούν (Κάαν) της μιλάει γλυκά αλλά η Αϊλά του ζητάει να φύγει. Φεύγοντας ο Τσεϊχούν (Κάαν) πέφτει πάνω στον Μουράτ και δικαιολογεί την παρουσία του λέγοντας πως ήρθε να δει τον Βεϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει τον Σελίμ και του λέει πως ξέρει την αλήθεια για την υγεία του. Ο Σελίμ σοκάρεται και ο Γιουσούφ του εξηγεί πως η Ελίφ άκουσε την αλήθεια στο νοσοκομείο. Ο Γιουσούφ του ζητάει να είναι δυνατός και πως μαζί θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 648, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ