Breaking News

ELIF: Επεισόδια 649 - 650, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 13/8/20 - Επεισόδιο 649: Ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ σπίτι αλλά πριν φτάσουν κάθονται στο πάρκο. Η Ελίφ νιώθει άσχημα. Δεν θέλει να χάσει τον θείο της. Ο Σελίμ της λέει πως πρέπει να φανούν δυνατοί και της ζητάει να μη μιλήσει σε κανέναν. Η Ελίφ το υπόσχεται αλλά ζητάει από τον Σελίμ να της υποσχεθεί πως θα είναι δυνατό και θα προσπαθήσει να ζήσει. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ περιμένουν τον Σελίμ στο σπίτι. Όταν εμφανίζεται με την Ελίφ, η Ζεϊνέπ εκφράζει την αγωνία της επειδή δεν μπορούσε να τον βρει όλη μέρα. Ο Σελίμ της λέει πως δεν ένιωθε καλά και πήγε μια βόλτα. Η Ζεϊνέπ του λέει πως πρέπει να δει έναν γιατρό και εκείνος υπόσχεται να το κάνει. Η Ζεϊνέπ του λέει πως έκλεισε ραντεβού για την επόμενη μέρα.

Η Μελέκ αποφασίζει να συναντήσει τον Γιαχιά. Η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη Μελέκ και όταν τη ρωτάει εκείνη της λέει πως πρέπει να μετακομίσουν. Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται όταν το ακούει. Η Μελέκ είναι έτοιμη να της εξηγήσει τα πάντα αλλά η Αλιγιέ έρχεται και έτσι αλλάζει κουβέντα. Ο Γιουσούφ μιλάει στον Ορχάν για το πρόβλημα υγείας του Σελίμ. Ο Ορχάν του λέει πως γνωρίζει έναν γιατρό ογκολόγο, που έχει θεραπεύσει πολλούς ασθενείς. Η Μελέκ δείχνει στη Ζεϊνέπ το βιβλίο, που της χάρισε ο Γιουσούφ και της μιλάει για την εpωτική εξομολόγηση, που της έκανε. Η Αϊλά είναι με τον Μουράτ, τον Βεϊσελ και την Τουλάι και δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Κάαν (Τσεϊχούν). Πανικοβάλλεται και ο Μουράτ υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Η Ζεϊνέπ ρωτάει τη Μελέκ τι νιώθει για τον Γιουσούφ. Η Μελέκ δεν έχει να της δώσει απάντηση. Της λέει μόνο πως πρέπει να μετακομίσουν και της μιλάει και για την προσφορά δουλειάς που έχει σε άλλη πόλη. Η Λεϊλά λέει στον Γιουσούφ πως ο ξάδελφος της Γιαχιά είδε τη Μελέκ και του άρεσε και πως εκείνη δέχτηκε να βγει μαζί του. Ο Γιουσούφ τους βλέπει μαζί σε ένα καφέ και παρεξηγεί εντελώς την κατάσταση. Το σχέδιο της Λεϊλά φαίνεται πως έχει πετύχει. Ο Σελίμ συναντάει τη Ζεϊνέπ και θέλει να της πει την αλήθεια για την υγεία του αλλά πριν προλάβει να μιλήσει η Ζεϊνέπ του ανακοινώνει πως είναι έγκυος...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 649, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 14/8/20 - Επεισόδιο 650: Ο Σελίμ μένει άφωνος με τα νέα της εγκυμοσύνης της Ζεϊνέπ. Ο Γιουσούφ νιώθει απαίσια όταν βλέπει τη Μελέκ με τον Γιαχιά και μιλάει σχετικά στον Ορχάν, είναι πολύ απογοητευμένος. Ο Γιάχια κάνει την επαγγελματική του πρόταση στη Μελέκ. Αργότερα ο Γιάχια λέει στη Λεϊλά πως έκανε την προσφορά του στη Μελέκ και πως πραγματικά του άρεσε αυτή η κοπέλα. Αυτό στην αρχή δεν αρέσει στη Λεϊλά αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως αν ο Γιάχια κερδίσει την καρδιά της Μελέκ, εκείνη δεν θα είναι πια εμπόδιο και θα μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Γιουσούφ.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν παιδί. Όλοι ρωτούν όμως τι είπε ο γιατρός στον Σελίμ και η Ζεϊνέπ τους λέει πως τελικά δεν μπόρεσαν να πάνε γιατί είχε ναυτία. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ και του λέει πως ο Γιαχιά γοητεύθηκε από τη Μελέκ και πως ίσως αυτή η γνωριμία να οδηγήσει σε κάτι καλό. Ο Γιουσούφ είναι έξαλλος αλλά προσπαθεί να το κρύψει και να συγκρατηθεί. Η Μελέκ μιλάει στην Αϊσέλ για την επαγγελματική πρόταση του Γιαχιά. Εκείνη της λέει πως είναι μια ικανή γυναίκα και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η Μελέκ σκέφτεται πως πρέπει να συζητήσει το ζήτημα με την οικογένεια αλλά και την Ελίφ.

Η Αϊσέλ της λέει πως η Ελίφ θα προσαρμοστεί γρήγορα σε ένα νέο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον αλλά εκεί που θα πάνε δεν θα υπάρχει ο Γιουσούφ στις ζωές τους. Η Μελέκ ξέρει πως έχει δίκιο. Η μητέρα της Λεϊλά της λέει πως η γειτόνισσα τους, η Χανιφέ είδε τη Μελέκ με τον Γιαχιά και θα το πει σε όλους. Η Λεϊλά της λέει πως συναντήθηκαν για επαγγελματικό λόγο. Ο Γιαχιά λέει πως αυτό είναι αλήθεια αλλά είναι γεγονός πως η Μελέκ του άρεσε και σαν γυναίκα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ανακοινώνουν το νέο της εγκυμοσύνης της στον Βεϊσέλ, τον Μουράτ και την Τουλάι. Ο Βεϊσέλ είναι πανευτυχής γιατί θα αποκτήσει δύο εγγόνια...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 650, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ