Breaking News

ELIF: Επεισόδια 651 - 652 - 653, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 17/8/20 - Επεισόδιο 651: Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το μέλλον. Έχει τρεις μήνες ζωής και ανάμικτα αισθήματα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως είναι λυπημένος εξαιτίας της κακής οικονομικής τους κατάστασης αλλά του λέει πως πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί το μωρό θα φέρει τύχη. Η Μελέκ σκέφτεται την επαγγελματική πρόταση του Γιάχια και πως αυτό θα ήταν μια νέα αρχή στη ζωή της. Ο Γιουσούφ είναι δυστυχισμένος. Αγαπάει τη Μελέκ αλλά νιώθει απελπισμένος. Η γυναίκα που αγαπάει όχι μόνο τον απέρριψε αλλά θα είναι και με κάποιον άλλο.

Ο Γιαχιά είναι ενθουσιασμένος. Θέλει να συνεργαστεί με τη Μελέκ αλλά και να κερδίσει την καρδιά της. Η Λεϊλά του λέει να ηρεμήσει και εκείνος της λέει πως έχει ένα σχέδιο. Η Λεϊλά λέει σε όλη τη γειτονιά πως η Μελέκ και ο Γιαχιά θα παντρευτούν και το νέο διαδίδεται γρήγορα. Ο Γιουσούφ το ακούει και ο πόνος του μεγαλώνει. Η Μελέκ συζητάει με την Αϊσέλ για το μέλλον της και η κοπέλα της λέει πως αν είχε την ευκαιρία αυτή θα δεχόταν αμέσως μια τόσο καλή επαγγελματική πρόταση. Η Σιταρέ βλέπει τον πόνο του Γιουσούφ και θέλει να του μιλήσει. Ο Γιουσούφ τη ρωτάει για τη Μελέκ και συζητούν τα πάντα εκτός από τον Γιαχιά.

Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως του πρότειναν μια δουλειά με νυχτερινή βάρδια και εκείνη του λέει πως θα κουράζεται πολύ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως πρέπει να δουλέψει γιατί θα αποκτήσει δύο εγγόνια και έχει ευθύνες ως παππούς. Ο Γιαχιά πηγαίνει με μια ανθοδέσμη για να δει τη Μελέκ στη δουλειά της. Πηγαίνουν να μιλήσουν στο καφέ και ο Γιουσούφ τους βλέπει. Η Μελέκ μιλάει μόνο για την επαγγελματική πρόταση και λέει στον Γιαχιά πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποφασίσει. Ο Γιουσούφ πιστεύει πως η Μελέκ παρέμεινε σιωπηλή τόσο καιρό γιατί είχε κάποιον άλλο στο μυαλό της. Ο Γιουσούφ την ακούει να λέει πως είναι μια σημαντική απόφαση, που πρέπει να πάρει και θεωρεί πως αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να κάνουν υπέρηχο για να δουν το μωρό τους. Ο Σελίμ χαίρεται που βλέπει τόσο ευτυχισμένη τη γυναίκα του. Ο γιατρός τους λέει πως χρειάζονται τρεις μήνες ακόμα για να δουν το φύλο και ο Σελίμ σκέφτεται πως ίσως δεν το μάθει ποτέ. Η Λεϊλά πηγαίνει γλυκό στον Γιουσούφ. Η Σιταρέ δεν τη συμπαθεί καθόλου γιατί ξέρει πως κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει τον Γιουσούφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 651, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 18/8/20 - Επεισόδιο 652: Ο Σελίμ πηγαίνει να δει τον Φικρέτ Εφελέρ αλλά η γραμματέας του λέει πως δεν μπορεί να τον δει χωρίς ραντεβού. Ο Σελίμ αποφασίζει να περιμένει και κάποια στιγμή βλέπει τον Φικρέτ να βγαίνει έξαλλος από το γραφείο του. Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με μια μεταφορά, που κανείς από τους συνεργάτες του δεν μπορεί να λύσει και ο Σελίμ επεμβαίνει και τους λύνει το θέμα. Ο Φικρέτ εντυπωσιάζεται και ο Σελίμ προσλαμβάνεται. Ο Κάαν (Τσεϊχούν) συναντά ξανά την Αϊλά και της λέει πως την θέλει πίσω. Η Αϊλά πανικοβάλλεται.

Ο Κάαν (Τσεϊχούν) της θυμίζει ευτυχισμένες τους στιγμές και τη φιλάει στο μάγουλο και η κοπέλα τον χαστουκίζει. Όταν επιστρέφει σπίτι της νιώθει μπερδεμένη. Ο Κάαν (Τσεϊχούν) παρακολουθεί τον Λατίφ, τον πατέρα της Αϊλά και θυμάται τη μέρα, που του έδωσε λεφτά για να εγκαταλείψει την Αϊλά. Ο Ο Κάαν (Τσεϊχούν) έχει ένα σχέδιο, θέλει περισσότερα χρήματα. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με τα νέα για την καινούρια του δουλειά στον όμιλο Εφελέρ. Η Ζεϊνέπ είναι ενθουσιασμένη.

Ο Γιαχιά ενημερώνει τη Λεϊλά για το ραντεβού του με τη Μελέκ και της λέει πως της πρόσφερε λουλούδια. Η Λεϊλά φοβάται πως βιάζεται αλλά ο Γιαχιά είναι σίγουρος για ό,τι κάνει. Η Ελίφ καλεί τον Γιουσούφ για δείπνο και εκείνος βρίσκει μια δικαολογία για να το αποφύγει. Η μικρή νιώθει άσχημα γιατί έχουν περάσει πολλές μέρες, που ο Γιουσούφ δεν έρχεται σπίτι. Η Ελίφ κάνει τα παράπονά της στη Μελέκ και εκείνη της λέει πως πρέπει να αφήσουν λίγο ήσυχο τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ αποφασίζει να μείνει μακριά από τη Μελέκ και την Ελίφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 652, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 19/8/20 - Επεισόδιο 653: Ο Τσεϊχούν (Κάαν) τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ ενώ βρίσκεται με όλη την οικογένεια και του κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Η Αϊλά νιώθει άσχημα και φοβάται. Η Μελέκ δεν ξέρει τι να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον της και η Σιταρέ της λέει πως η ζωή είναι πολύ μικρή για αυτό πρέπει να ακούσει την καρδιά της. Ο Σελίμ βλέπει εφιάλτες και όταν ξυπνάει λέει στη Ζεϊνέπ πως την αγαπάει και την αγκαλιάζει σφιχτά. Είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά για τον Σελίμ και όλη η οικογένεια του εύχεται καλή τύχη. Ο Σελίμ νιώθει απαίσια επειδή κρύβεια από όλους την αλήθεια για την υγεία του.

Η Σιταρέ λέει στη Μελέκ πως φέρεται ανόητα και πως πρέπει να κινηθεί γρήγορα γιατί η Λεϊλά τριγυρνάει συνεχώς γύρω από τον Γιουσούφ, περιμένοντας τη σωστή στιγμή για να τον κάνει δικό της. Η Μελέκ δεν το είχε σκεφθεί ποτέ πριν αυτό. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζουν το οικογενειακό δείπνο και η Αλιγιέ αναρωτιέται γιατί ο Γιουσούφ έχει τόσες μέρες να έρθει στο σπίτι. Σκέφτεται πως αν έκαναν κάτι και τον ενόχλησαν πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη. Θέλει να τηλεφωνήσει στη Μελέκ για να της ζητήσει να καλέσει τον Γιουσούφ για δείπνο...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 653, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ