Breaking News

ELIF: Επεισόδια 654 - 655, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 20/8/20 - Επεισόδιο 654: Η Μελέκ πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και η Σιταρέ τους αφήνει μόνους. Η Μελέκ θέλει να μιλήσει στον Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν έχει την ίδια διάθεση και την αποπαίρνει. Η Μελέκ ξαφνιάζεται από την αντίδρασή του και φεύγει. Ο Σελίμ ξεναγείται στη νέα του δουλειά. Η Λεϊλά είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει πως κατέστρεψε ό,τι υπήρχε ανάμεσα στον Γιουσούφ και τη Μελέκ. Η Σιταρέ έχει έντονο στομαχόπονο και ο Γιουσούφ τη στέλνει σπίτι μαζί με την Ιντζί για να ξεκουραστεί. Η Μπαχριγιέ ταλαιπωρεί ξανά τη Μελέκ στη δουλειά.

Η Αϊσέλ ρωτάει τη Μελέκ τι θα κάνει με την επαγγελματική πρόταση, που έχει δεχθεί και εκείνη της λέει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ζητάει να καλέσει για δείπνο τον Γιουσούφ. Ο Σελίμ βρίσκει το λάθος του Χακάν και εκείνος φαίνεται να του κρατάει κακία. Η Λεϊλά κάνει μια ζημιά στο σπίτι της με σκοπό να φωνάξει τον Γιουσούφ για να έρθει να την επιδιορθώσει. Μετά τη δουλειά η Μελέκ πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και τον καλεί σε δείπνο λέγοντας του πως η Αλιγιέ επιμένει. Ο Γιουσούφ αρνείται την πρόσκληση και η Μελέκ αιφνιδιάζεται. Στο σπίτι όλοι περιμένουν τον Γιουσούφ αλλά η Μελέκ τους λέει πως έχει πολύ δουλειά και δεν μπορεί να έρθει.

Η Λεϊλά ζητάει τη βοήθεια του Γιουσούφ και εκείνος απρόθυμα δέχεται. Πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και διορθώνει τη ζημιά και η Λεϊλά του ζητάει να μείνει να φάνε. Ο Γιουσούφ δέχεται. Στο σπίτι των Εμίρογλου, η Αλιγιέ έχει ετοιμάσει πολλά φαγηρά και σκέφτεται να τα μοιραστούν με τη Φεβζιγιέ, τη μητέρα της Λεϊλά. Η Μελέκ πηγαίνει να φαγητά στη Φεβζιγιέ και έξω από το σπίτι βλέπει τη Λεϊλά και τον Γιουσούφ να αποχαιρετιούνται και να αγκαλιάζονται. Η Μελέκ παρεξηγεί την κατάσταση και θυμάται τα λόγια της Σιταρέ για τη Λεϊλά. Σκέφτεται πως ο Γιουσούφ απέρριψε την πρόταση για δείπνο της Αλιγιέ για να είναι με τη Λεϊλά...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 654, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 21/8/20 - Επεισόδιο 655: Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι στεναχωρημένη γιατί δεν της άρεσε που είδε τον Γιουσούφ μαζί με τη Λεϊλά. Πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιο της και αναρωτιέται γιατί την πείραξε τόσο που τους είδε μαζί. Η Ζεϊνέπ, η Σιταρέ και η Αλιγιέ αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη Μελέκ. Η Αλιγιέ προτείνει στη Ζεϊνέπ να πάει να της μιλήσει. Ο Γιουσούφ στέκεται έξω από την πόρτα της οικογένειας Εμίρογλου και χαίρεται όταν βλέπει τη σκιά της Μελέκ πίσω από την κουρτίνα. Η Σιταρέ τον βλέπει να φεύγει χωρίς να μπει μέσα και δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Η Σιταρέ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο Γιουσούφ ήταν έξω από την πόρτα τους και πιστεύει πως η Μελέκ επέστρεψε στεναχωρημένη γιατί ίσως είδε στο σπίτι της Λεϊλά τον Γιουσούφ. Η Σιτατέ θεωρεί πως και οι δύο είναι ξεροκέφαλοι και δεν μιλάει ο ένας στον άλλο με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνεχώς σε μία παρεξήγηση.

Η Λεϊλά είναι ευτυχισμένη, θυμάται την αγκαλιά του Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ είναι στο μαγαζί του και σκέφτεται τη Μελέκ. Είναι θυμωμένος επειδή δεν του έδωσε μια απάντηση αλλά σε έναν άγνωστο είπε ότι θα σκεφθεί την πρότασή του. Η Μελέκ πάλι, κρατάει στα χέρια της το βιβλίο, που της χάρισε ο Γιουσούφ και τον σκέφτεται. Την επόμενη μέρα η Ζεϊνέπ προτείνει να κάνουν ένα πικ-νικ και να καλέσουν και τον Γιουσούφ. Η Σιταρέ ρωτάει τον Γιουσούφ γιατί δεν ήρθε στο δείπνο και εκείνος της λέει πως είχε δουλειά. Η κοπέλα δεν του λέει πως τον είδε έξω από το σπίτι τους. Η Μελέκ συναντάει τον Γιάχια και δέχεται την επαγγελματική του πρόταση. Ο Γιάχια χαίρεται πολύ. Η Αλιγιέ επισκέπτεται τον Γιουσούφ γιατί ανησυχεί για εκείνον και θέλει να μάθει γιατί δεν έρχεται πια στο σπίτι. Του λέει πως δεν δέχεται αντιρρήσεις και πως θέλει το βράδυ να έρθει να φάνε μαζί.

Ο Σελίμ τα πηγαίνει πολύ καλά στη νέα του δουλειά αλλά αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Χακάν. Ο Κάαν (Τσεϊχούν) τηλεφωνεί στην Αϊλά αλλά εκείνη του λέει πως δεν θέλει να του μιλήσει. Ο Κάαν (Τσεϊχούν) την απειλεί και η Αϊλά φοβάται. Ο Χακάν απειλεί τον Σελίμ, καθώς οι νέες του προτάσεις στην εταιρία θίγουν τα προσωπικά, κρυφά του συμφέροντα. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ και τη Σιταρέ πως αποδέχθηκε την επαγγελματική πρόταση του Γιαχιά. Θέλει να το ανακοινώσει και στην υπόλοιπη οικογένεια στο δείπνο, όπου θα βρίσκεται και ο Γιουσούφ. Ο Γιαχιά λέει στη Λεϊλά πως η Μελέκ αποδέχθηκε την πρότασή του για δουλειά. Λίγο αργότερα όμως από ένα τηλεφώνημα του Γιαχιά στον φίλο του Νετσμί, καταλαβαίνει πως ο ξάδελφος της στην πραγματικότητα δεν έχει την περιουσία, που παινεύεται ότι έχει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 655, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ