Breaking News

ELIF: Επεισόδια 656 - 657 - 658, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 24/8/20 - Επεισόδιο 656: Μετά από πολλές μέρες, ο Γιουσούφ πηγαίνει ξανά στο σπίτι για να δειπνήσει με την οικογένεια Εμίρογλου, αφού το υποσχέθηκε στην Αλιγιέ. Στο τραπέζι η Μελέκ ανακοινώνει την επαγγελματική πρόταση, που της έκανε ο Γιαχιά. Ο Γιουσούφ επιτέλους καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν της έκανε πρόταση γάμου και πως είχε παρεξηγήσει την κατάσταση. Ο Σελίμ και η Αλιγιέ δεν συμφωνούν και η Μελέκ τους λέει πως εμπιστεύεται τον Γιαχιά και πως τους σύστησε η Λέϊλά. Ο Γιουσούφ το ακούει αυτό. Ο Σελίμ θέλει να πάρει περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση του Γιαχιά. Η Μελέκ όμως τους δηλώνει πως πρέπει να μετακομίσει χωρίς να δίνει άλλες εξηγήσεις.

Η Λεϊλά καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν έχει εταιρία και όλα είναι ψέματα. Κάποτε είχε αλλά χρεοκόπησε. Τον ρωτάει πως σκοπεύει να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ και εκείνος της λέει πως η Μελέκ θα δουλεύει για τον πρώην συνεταίρο του. Η Λεϊλά αρχίζει να έχει πια αμφιβολίες γιατί το σχέδιό της ήταν καλό στην αρχή αλλά τώρα όλα αλλάζουν με τα νέα δεδομένα. Η Ελίφ και η Ιντζί είναι λυπημένες. Η Ελίφ δεν θέλει να φύγει. Η Μελέκ της λέει πως πρέπει να πείσουν την οικογένεια και να φύγουν. Η Ελίφ μιλάει για τον Γιοσούφ, δεν θέλει να τον αποχωριστεί και η επιμονή της επηρεάζει τη Μελέκ. Λίγο αργότερα, ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως την είδε με τον Γιαχιά και νόμιζε πως σκόπευε να τον παντρευτεί. Η Μελέκ θυμώνει μαζί του, δεν μπορεί να πιστέψει πόσο πολύ την παρεξήγησε.

Ο Γιουσούφ πάει να φύγει και τον πλησιάζει ο Σελίμ και συζητάνε για το θέμα της υγείας του. Ο Γιουσούφ τον συμβουλεύει να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ γιατί έχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια. Καθώς μιλάνε η Ζεϊνέπ ακούει τον Σελίμ να λέει πως το μωρό έρχεται σε λάθος χρόνο και πιστεύει πως ο Σελίμ δεν θέλει το παιδί τους. Ο Σελίμ λέει στον Γιουσούφ πως ίσως είναι καλύτερα, που θα φύγει η Ελίφ ώστε η ανιψιά του να μη δει το θάνατό του. Η Αλιγιέ κάνει ερωτήσεις στη Μελέκ και προσπαθεί να μάθει τον πραγματικό λόγο για τα σχέδια της να φύγει. Η Μελέκ μόνη της στο δωμάτιο της σκέφτεται τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως ο Γιουσούφ την παρεξήγησε και πήγε να βρει τη Λεϊλά. Αυτή η σκέψη την πληγώνει. Τώρα είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να φύγει μακριά. Την επόμενη μέρα η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως η επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε, είναι πολύ καλή και η Ελίφ θα έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Σελίμ το σκέφτεται καθώς ο ίδιος σε λίγους μήνες θα χειροτερέψει και δεν θέλει η Ελίφ να τον δει σε κακή κατάσταση. Η Μελέκ ανακοινώνει στον Γιαχιά πως θα δεχθεί την επαγγελματική του προσφορά και θα μετακομίσει στην πόλη του. Ο Ορχάν πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και προσφέρει ένα δώρο στη Σιταρέ. Η Σιταρέ ενθουσιάζεται. Ο Γιουσούφ βλέπει τη σκηνή και καταλαβαίνει πως ο φίλος του έχει εpωτευθεί τη Σιταρέ. Ο Γιαχιά λέει στη Μελέκ πως θα φύγουν σε δύο μέρες. Ο Γιουσούφ νιώθει απαίσια και έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του στη Μελέκ. Έβγαλε γρήγορα συμπεράσματα και πλήγωσε τη Μελέκ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 656, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 25/8/20 - Επεισόδιο 657: Η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασής της να φύγει στον Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ δεν χαίρεται όταν το ακούει. Η Ζεϊνέπ περιμένει τομν Σελίμ για να πάνε στο γιατρό. Εκείνος είναι στη δουλειά και όταν θυμάται το ραντεβού φεύγει γρήγορα αλλά λιποθυμάει έξω από το γραφείο του. Όταν συνέρχεται βλέπει τους συναδέλφους του γύρω του οι οποίοι θέλουν να καλέσουν γιατρό αλλά ο Σελίμ θέλει να φύγει. Η Μελέκ αποχαιρετά τις συναδέλφους της. Ο Σελίμ καλεί τη Ζεϊνέπ και απολογείται για την καθυστέρησή του αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει από το γιατρό. Του λέει πως το μωρό τους είναι καλά αλλά είναι θυμωμένη και απογοητευμένη από τον άντρα της.

Η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει και στην οικογένειά της. Η Αλιγιέ δεν συμφωνεί και κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Η υποστήριξη του Σελίμ στη Μελέκ, τους εκπλήσει όλους. Ο Γιαχιά ανακοινώνει στη Λεϊλά τα νέα. Η Μελέκ θα φύγει και έτσι εκείνη θα είναι μόνη με τον Γιουσούφ χωρίς εμπόδια ανάμεσά τους. Η Σιταρέ ρωτάει τη Μελέκ αν φεύγει εξαιτίας του Γιουσούφ και εκείνη το αρνείται. Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη με τον Σελίμ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως υποστηρίζει τη Μελέκ και εκείνος της λέει πως έχει τους λόγους του. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και η Ζεϊνέπ ξεσπάει εναντίον του λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη η το μωρό τους.

Ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά εκείνη θυμώνει περισσότερο. Του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με τον Γιουσούφ και πιστεύει πως κάτι κρύβει. Ο Σελίμ δεν απαντάει. Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση και ο Σελίμ της λέει την αλήθεια, πως πρόκειται να πεθάνει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να το πιστέψει και δεν ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σελίμ της λέει πως προσπαθεί πολύ για να αφήσει πίσω του για εκείνη και το μωρό τους μια καλή ζωή. Η Ζεϊνέπ του λέει πως αν πεθάνει εκείνος, δεν θα μπορέσει και εκείνη να κρατηθεί στη ζωή. Ο Σελίμ της λέει πως πρέπει να το κάνει για το παιδί τους...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 657, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 26/8/20 - Επεισόδιο 658: Οι συνάδελφοι της Μελέκ της κάνουν αποχαιρετιστήριο δώρο ένα κολιέ και εκείνη της αποχαιρετά συγκινημένη, βγάζοντας και μια αναμνηστική φωτογραφία. Η Σιταρέ λέει στον Γιουσούφ πως η Μελέκ θα φύγει την επόμενη μέρα αλλά είναι σαν να θέλει να ξεφύγει από κάτι. Η Μελέκ κανονίζει την αναχώρησή της με τον Γιαχιά και στη συνέχεια εκείνος δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα, τον Ταρίκ. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να κρατήσει κρυφή από την υπόλοιπη οικογένεια την κατάστασή της υγείας του. Στο δωμάτιο τους η Ζεϊνέπ κλαίει και ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Της ζητάει να είναι δυνατή.

Η Μελέκ ετοιμάζει τα πράγματά της. Αν και έχει ακόμα αμφιβολίες, πιστεύει πως κάνει το καλύτερο. Βλέποντας το βιβλίο και το τριαντάφυλλο, που της χάρισε ο Γιουσούφ, λυγίζει αλλά δεν επιτρέπει στον εαυτό της να δείξει τα πραγματικά της αισθήματα. Η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη και η Μελέκ θεωρεί πως είναι έτσι εξαιτίας της αναχώρησής της. Αγκαλιάζονται και η Ζεϊνέπ ξεσπάει σε κλάματα. Το επόμενο πρωί, η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ πριν φύγουν. Η Μελέκ της ζητάει να μαζέψει τα πράγματά της και της λέει πως θα δει τον Γιουσούφ το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η Ζεϊνέπ θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον Σελίμ αλλά και τη μέρα του γάμου τους.

Η Ελίφ το σκάει για να πάει να δει τον Γιουσούφ. Του ζητάει να μιλήσει με τη μητέρα της και να την πείσει να μείνουν. Ο Γιουσούφ της υπόσχεται να προσπαθήσει. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως δεν είναι πολύ αργά, μπορεί να μείνει. Η Μελέκ δεν αλλάζει γνώμη. Η εταιρία Εφελέρ κλείνει ένα σπουδαίο πελάτη με την παρέμβαση του Σελίμ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 658, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ