Breaking News

ELIF: Επεισόδια 661 - 662 - 663, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 31/8/20 - Επεισόδιο 661: Ο Σέλιμ είναι στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Η Ζεϊνέπ κλαίει και η Αλιγιέ από τα λόγια της καταλαβαίνει την αλήθεια για τον γιο της. Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ, έναν επικίνδυνο άντρα, που του δίνει μια παραγγελία του αφεντικού τους, να βρει έναν άντρα, τον Οζκάν, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει ταυτότητα. Ο Γιαχιά ζητάει λίγο χρόνο. Όλοι πια στην οικογένεια Εμίρογλου ξέρουν την αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Σελίμ. Ο Σελίμ έχει συνέλεθει και δίνει όλες τις λεπτομέρειες. Η Αλιγιέ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Όταν ανοίγει τα μάτια της αγκαλιάζει τον Σελίμ.

Ο Γιαχιά είναι αποφασισμένος να βρει τον Οζκάν και να κάνει τον Γιουσούφ να πληρώσει. Η Φεβζιγιέ τον καλεί και του ζητάει να έρθει αμέσως στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Λεϊλά, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. Οι γιατροί τους λένε πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η Σιταρέ καλεί τον Γιουσούφ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι γιατί υπάρχει πρόβλημα. Όταν φτάνει εκεί εξηγεί σε όλους ότι αναζητά ειδικό γιατρό για να βοηθήσει τον Σελίμ. Ο Σελίμ πιστεύει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα αλλά όλοι πιστεύουν πως θα υπάρχει κάποιος τρόπος να θεραπευτεί. Ο Γιουσούφ γνωρίζει έναν γιατρό και η Ζεϊνέπ του ζητάει να πάνε να τον δουν μαζί, χωρίς τον Σελίμ.

Ο Γιαχιά θεωρεί υπεύθυνο τον Γιουσούφ για την κατάσταση της Λεϊλα και λέει στη Φεβζιγιέ πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Φεβζιγιέ του λέει πως ο Γιουσούφ δεν έχει κάνει κάτι κακό αλλά ο Γιαχιά έχει άλλη γνώμη. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ μιλάνε για τον Σελίμ. Ο Γιουσούφ της εξηγεί πως ο Σελίμ δεν την εμπόδισε να φύγει επειδή δεν ήθελε να τον δει η Ελίφ να πεθαίνει. Η Μελέκ αναρωτιέται τι θα γινόταν αν είχε φύγει πριν μάθει την αλήθεια και ο Γιουσούφ της απαντάει πως δεν θα την άφηνε να φύγει. Η Αλιγιέ νιώθει απελπισμένη αλλά η Ζεϊνέπ της ζητάει να ηρεμήσει. Θα πάνε μαζί με τον Γιουσούφ να δουν έναν γιατρό. Έχει ελπίδες πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει να κρατήσει και εκείνη ζωντανή την ελπίδα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 661, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 1/9/20 - Επεισόδιο 662: Ο Σελίμ είναι ο πιο ψύχραιμος από όλους και συνεχίζει να εργάζεται. Η Σιταρέ χαίρεται που τον βλέπει έτσι και πιστεύει πως αν παλέψει θα τα καταφέρει. Η Ελίφ θυμάται όμορφες στιγμές με τον θείο της αλλά και την Τουγτσέ. Η Ζεϊνέπ δίνει κουράγιο στον Σελίμ. Η Αλιγιέ ζητάει από τον Σελίμ να μην πάει στη δουλειά και να μείνει στο σπίτι. Εκείνος της λέει πως θα δουλεύει μέχρι την τελευταία του στιγμή γιατί θέλει να αφήσει πίσω του πράγματα ώδτε η οικογένειά του να είναι ασφαλής μετά τον θάνατό του. Η Λεϊλά συνέρχεται. Στον κήπο η Ζεϊνέπ μιλάει στον Σελίμ για μια πρωτοποριακή θεραπεία στην Αμερική. Λίγο πιο μακριά μια γυναίκα με κουκούλα τους παρακολουθεί. Είναι η Αρζού! Βλέπει την οικογένεια και πιστεύει πως όλοι είναι χαρούμενοι επειδή πιστεύουν πως είναι νεκρή.

Η Λεϊλά είναι καλύτερα. Ο Γιαχιά θέλει να πάρει εκδίκηση για ό,τι συνέβη. Η Λεϊλά ξέρει πως δεν το κάνει μόνο για εκείνη αλλά και για τον εαυτό του επειδή έχασε την ευκαιρία του με τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ και η υπόλοιπη οικογένεια έχουν ελπίδες για τη σωτηρία του Σελίμ αλλά εκείνος πιστεύει πως είναι πολύ αργά. Πιστεύει πως είναι ένα όνειρο και δεν θέλει να περάσει τις τελευταίες του μέρες μακριά από την οικογένειά του. Η Αρζού συναντάει έναν άντρα ο οποίος της λέει να περιμένει το τηλεφώνημά του. Ο Σελίμ λέει πως χρειάζονται πολλά χρήματα για να πάει στην Αμερική και ζητάει να μείνει λίγο μόνος του. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ κλαίνε. Η Μελέκ τους ζητάει να είναι δυνατές και πως πρέπει να στηρίξουν τον Σελίμ. Η Αλιγιέ ικετεύει τον Γιουσούφ να αλλάξει γνώμη στον Σελίμ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 662, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 2/9/20 - Επεισόδιο 663: Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ είναι στον κήπο. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να πείσει τον Σελίμ να πάει στην Αμερική αλλά εκείνος του λέει πως δεν έχουν τόσα χρήματα. Εκείνος δουλεύει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένεια του μετά τον θάνατο του και η ιδέα της Αμερικής απλά προσθέτει και άλλα οικονομικά προβλήματα. Η Ζεϊνέπ νιώθει απαίσια επειδή ο Σελίμ δεν δέχεται να πάει στην Αμερική. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ θα το ξανασκεφθεί. Η Αρζού χρειάζεται πολλά χρήματα για τη νέα της ταυτότητα και προσπαθεί να βρει τρόπο να τα αποκτήσει. Ο Γιουσούφ προτείνει να πουλήσει το σπίτι για να βρεθούν τα χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ στην Αμερική. Η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ δεν το δέχονται αλλά εκείνος επιμένει. Τους λέει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία του Σελίμ.

Η Ελίφ λέει στον Σελίμ πως μπορεί να παίζει πιάνο στο πάρκο και να κερδίσει χρήματα για εκείνον. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει να μεταφέρουν τα έπιπλα. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Μπαίνει μέσα στο σπίτι και το βλέπει άδειο και τον Ουμίτ να κάθεται στο πάτωμα. Ο Ουμίτ τη βλέπει και νομίζει πως έχει παραισθήσεις. Η Αρζού του λέει πως δεν τρελάθηκε και πως είναι ζωντανή. Ο Φικρέτ Εφελέρ πρόκειται να δώσει σε κάποιον τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρία και ο Χακάν είναι σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τυχερός. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού ποια ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θέση της και η Αρζού του λέει πως ήταν η Γκόντζα. Την ανάγκασε να φορέσει τα ρούχα της και έριξε μετά το αυτοκίνητο στον γκρεμό.

Ο Ουμίτ μένει άφωνος αλλά η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για εκείνον αλλά για το που είναι τα πράγματα του σπιτιού. Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακολουθούν να αναζητούν έναν άντρα, τον Οζκάν, που ήταν κάποτε δικηγόρος. Ο Γιαχιά προσπαθεί να τον βρει αλλά δεν είναι εύκολο. Η Ζεϊνέπ έχει μια ιδέα για να μαζέψει χρήματα για τον Σελίμ. Ο Γιαχιά μαθαίνει πως ο Οζκάν, που αναζητεί ίσως είναι στην πραγματικότητα ο Γιουσούφ Ουστούν. Το όνομα του ήταν Οζκάν όταν γεννήθηκε αλλά το άλλαζε αργότερα και έγινε δικηγόρος...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 663, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ