Breaking News

Εντυπωσιάζει η Gwyneth Paltrow: Με μαγιό σε παραλία στα Hamptons (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Gwyneth Paltrow είχε ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2008 μια ενημερωτική ιστοσελίδα τρόπου ζωής, το Goop - ο τίτλος προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος και του επωνύμου της -, που ενθαρρύνει τους αναγνώστες να «καλλιεργήσουν την εσωτερική τους όψη».

Χάρη στο Goop, είναι το κoρίτσι αφίσας για υγιή ζωή στο Χόλιγουντ και την περασμένη Κυριακή η 47χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τη φήμη της, καθώς καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό να φοράει το μπικίνι της σε παραλία στα Hamptons, στο Long Island της Νέας Υόρκης, εντυπωσιάζοντας με το σώμα της.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Gwyneth Paltrow είναι γνωστό ότι ακολουθεί πιστά πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ενώ κάνει εξαντλητικές προπονήσεις με την personal trainer, Tracy Anderson.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός (Eρωτευμένος Σαίξπηρ - Shakespeare in Love, 1998) εθεάθη σε αρκετές περιπτώσεις να πηγαίνει για τζόκινγκ.


Να σημειωθεί ότι η Gwyneth Paltrow είχε παντρευτεί το 2003 τον μουσικό Chris Martin. Τον Μάρτιο του 2014 έγινε γνωστό ότι χώρισαν, με το διαζύγιό τους να εκδίδεται περίπου δύο χρόνια μετά, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Οι δυο τους απέκτησαν δύο παιδιά, την 16χρονη Apple και τον 14χρονο Moses.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Gwyneth Paltrow είχε παντρευτεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τον αρραβωνιαστικό της Brad Falchuk (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός) στο σπίτι της στα Hamptons.



Στη φωτογραφία, που ακολουθεί, ποζάρει η κόρη της Apple, η οποία τον περασμένο Μάιο γιόρτασε τα 16α γενέθλιά της.