Breaking News

Η Jennifer Lawrence πούλησε το ρετιρέ της στο Upper East Side (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τελικά η ηθοποιός Jennifer Lawrence προχώρησε στην πώληση του ρετιρέ της στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, μία περιοχή γνωστή για τους ευκατάστατους κατοίκους της, τα μοντέρνα εστιατόρια και τα καταστήματα σχεδιαστών μόδας στη Λεωφόρο Madison.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας New York Post, το συγκρότημα - που βρίσκεται στο Laurel, στην οδό 400 E. 67th St. - πωλήθηκε για περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, η ηθοποιός είχε πληρώσει 15,6 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει, σύμφωνα με τα αρχεία ιδιοκτησίας της πόλης, αναφέρει η New York Post.

Η πώληση αναφέρθηκε αλλά δεν έχει ακόμη καταχωρηθεί, σύμφωνα με το StreetEasy, οπότε δεν είναι γνωστή η τελική τιμή πώλησης.

Η Jennifer Lawrence, που έγινε διάσημη από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στο "Silver Linings Playbook" και στη σειρά ταινιών "Hunger Games", είχε αγοράσει το 2016 το σπίτι, το οποίο εκτείνεται σε δύο ορόφους.

Να σημειωθεί ότι - σύμφωνα με τη New York Post - μόλις το φθινόπωρο του 2019 είχε γίνει γνωστό ότι ήταν η ιδιοκτήτρια του μεγάλου διώροφου ρετιρέ, με τα 3 υπνοδωμάτια και τα 4 μπάνια. Διαθέτει επίσης, εξωτερική κουζίνα και αρκετούς χώρους διασκέδασης.

Το κτίριο, όπου βρίσκεται το ακίνητο, είναι 30 ορόφων. Χτίστηκε το 2005 και διαθέτει πολλές ανέσεις.

Η Jennifer Lawrence είναι παντρεμένη από το 2019 με τον Cooke Maroney, ο οποίος δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής. Ασχολείται με έργα τέχνης και εργάζεται σε γκαλερί της Νέας Υόρκης.