Breaking News

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον «παράδεισο» στη Ζάκυνθο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη Ζάκυνθο συνέχισε τις διακοπές της το Σαββατοκύριακο - μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη - η Κατερίνα Καινούργιου, γεμίζοντας τις «μπαταρίες» της ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε χθες στο Instagram μία εντυπωσιακή φωτογραφία, που τη δείχνει να ποζάρει με το μαγιό της σε παραλία και συγκεκριμένα στο Ναυάγιο της Ζακύνθου. «Ο παράδεισος βρέθηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Σε σημερινή selfie, που δημοσίευσε, έγραψε: «(Μια σέλφι κάτω από τον έντονο καλοκαιρινό ήλιο... και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άβαφη είμαι με κάτι extensions βλεφαρίδες που οι μισές έχουν ξεκολλήσει). Αλλά να σας πω κάτι κoρίτσια μου? Όπως νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της η καθεμία... Και μην ξεχνάτε: χρειαζόμαστε γυναίκες που να στηρίζουν τις γυναίκες... Σας στέλνω αγάπη».

Δείτε τις αναρτήσεις της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα Ελλάδα μου όμορφη...🇬🇷 #mygreece💙 #summergirl #greekislands (Μια σελφι κάτω από τον έντονο καλοκαιρινό ήλιο..και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άβαφη ειμαι με κάτι extensions βλεφαρίδες που οι μισές έχουν ξεκολλήσει 😆) Αλλά να σας πω κάτι κορίτσια μου ?οπως νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της η καθεμία... Κ μην ξεχνάτε :χρειαζόμαστε γυναίκες που να στηρίζουν τις γυναίκες... ☺️ Σας στέλνω αγάπη 😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις