Breaking News

Η πικάvτικη αποκάλυψη της Miley Cyrus ένα χρόνο μετά το χωρισμό της με τον Liam Hemsworth (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο ο χωρισμός του Liam Hemsworth και της Miley Cyrus ξάφνιασε τους πάντες. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Το Τελευταίο Τραγούδι (The Last Song)», που κυκλοφόρησε το 2010. Η μακροχρόνια σχέση τους, που οδηγήθηκε σε γάμο, είχε τα προηγούμενα χρόνια κι έναν ενδιάμεσο χωρισμό.

Μετά το χωρισμό τους το καλοκαίρι του 2019, η 27χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με την Kaitlynn Carter και από τις αρχές Οκτωβρίου ήταν μαζί με τον 23χρονο μουσικό Cody Simpson, με τον οποίο τερμάτισαν τη σχέση τους τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με το TMZ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Miley Cyrus μίλησε για τη σχέση της με τον Liam Hemsworth στο διαδικτυακό «Call Her Daddy» με την Alexandra Cooper.

Όπως είπε, η πρώτη φορά που έκανε σeξ με άντρα ήταν στην ηλικία των 16-17 ετών και ήταν με τον Αυστραλό ηθοποιό. 

Ωστόσο του είπε ψέματα ότι ήταν η πρώτη της φορά. Η Miley εξομολογήθηκε ότι η πρώτη σeξουαλική της εμπειρία ήταν ένα τρio με δύο κoρίτσια, κάποια χρόνια πριν. «Ήταν ένα ψέμα το οποίο κράτησα κρυφό για περίπου 10 χρόνια» είχε χαρακτηριστικά.

«Με γοήτευσαν τα κoρίτσια πολύ πριν από τα αγόρια. Όταν ήμουν 11 ετών, νόμιζα ότι η Μίννι Μάους ήταν πολύ καuτή» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

«Η σχέση που είχα με τον Liam για 10 χρόνια ήταν μια καταπληκτική περίοδος στη ζωή μου» επισήμανε η Miley Cyrus, ενώ τόνισε στη συνέχεια:

«Πρέπει να βρω έναν άντρα που να είναι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του... Το τελευταίο έτος ήταν πραγματικά μεταβατικό, ήταν μία περίοδο αυτοπραγμάτωσης, που άρχισε τα τελευταία δύο χρόνια».

Δείτε το βίντεο της Alexandra Cooper. Η συνάντησή της με τη Miley Cyrus από το 15ο λεπτό και μετά.