Breaking News

Η πρεμιέρα του Big Brother - Τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Το βράδυ του Σαββάτου το Big Brother έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Ο Χάρης Βαρθακούρης, αφού απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, συνομίλησε με τον Μεγάλο Αδελφό και κατόπιν μας ξενάγησε στους χώρους του σπιτιού.


Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που καλωσόρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος επέστρεψε στο πρότζεκτ μετά από 20 χρόνια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε συγκινημένος: «Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, το Θάνο. Κι έτσι τότε μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που είπα - τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου το Θάνο -, αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother, το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Όταν ακούστηκε το τραγούδι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φορτίστηκε έντονα και ξέσπασε σε κλάματα.

Στη συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκίνησε να συστήνει στους τηλεθεατές τους 17 συμμετέχοντες και αργότερα τους οδήγησε στο σπίτι, όπου θα ζήσουν τις επόμενες 100 μέρες.

Big Brother: Η πρώτη ψηφοφορία και η αποχώρηση που δεν έγινε

Δείτε τα βίντεο.