Breaking News

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Επανασύνδεση εν μέσω πανδημίας; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φήμες κάνουν λόγο για ρoμαντική επανασύνδεση της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, οι οποίοι φέρονται, μάλιστα, να σκέφτονται να αγοράσουν ένα σπίτι για να μείνουν μαζί.

Η 36χρονη τηλεπερσόνα - που έχει κάνει αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της- τον Απρίλιο του 2018 έφερε στον κόσμο ένα κopιτσάκι, την True, καρπό του έpωτά της με τον 29χρονο παίκτη του NBA, ο οποίος έχει και ένα παιδί από προηγούμενη σχέση του.

Λίγο πριν τη γέννα είχε κυκλοφορήσει υλικό, που έδειχνε ότι την απάτησε. Στο μαιευτήριο η 34χρονη φέρεται να είχε την υποστήριξη του Tristan Thompson. Στη συνέχεια υπήρχε μία σύγχυση στα δημοσιεύματα σχετικά με τη σχέση τους.

Την Πέμπτη καταγράφηκαν σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, με τον Tristan Thompson να έχει το χέρι του στη μέση της Khloe Kardashian. Και οι δύο φορούσαν μάσκες προστασίας κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους επέστρεψαν με ιδιωτικό τζετ από τα 23α γενέθλια της Kylie Jenner, που γιορτάστηκαν στα νησιά Τερκς και Κέικος.

Τον περασμένο Ιούνιο μία πηγή είχε αναφέρει στο People: «Λατρεύει να τον έχει στη ζωή του. Ο Tristan έχει την καλύτερη σχέση με την True. Επίσης, είναι υπέροχο και για την Khloe. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Khloe είναι χαρούμενη γι' αυτό».

Νωρίτερα, την τρέχουσα εβδομάδα, αναφορές υποστήριξαν ότι το ζευγάρι ψάχνει να αγοράσει ένα σπίτι μαζί, ενώ μια πηγή επιβεβαίωσε στο DailyMail.com ότι η Khloe Kardashian ετοιμάζεται να μετακομίσει.