Breaking News

Θλίψη για την απώλεια του ηθοποιού Reni Santoni (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο ηθοποιός Reni Santoni, γνωστός για το ρόλο του ως Chico στην ταινία "Dirty Harry" (Ο επιθεωρητής Κάλαχαν) του 1971, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Clint Eastwood.

Η στενή του φίλη και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων, Tracy Newman, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι ο Santoni - που αντιμετώπιζε χρόνια ζητήματα υγείας - πέθανε από φυσικά αίτια το περασμένο Σάββατο (1/8) στο Λος Άντζελες.

Ο Reni Santoni γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως το "Seinfeld" (1989-1998), όπου εμφανίστηκε σε 4 επεισόδια.

Μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε στην ταινία "Cobra" (1986), μαζί με τους Sylvester Stallone και Brigitte Nielsen, ενώ νωρίτερα έπαιξε στις ταινίες "Enter Laughing" (1967), "Guns of the Magnificent Seven" (1969) και "Dead Men Don't Wear Plaid" (1982) με τον Steve Martin.

Τελευταία του συμμετοχή στην τηλεόραση ήταν το 2012 σε ένα επεισόδιο της σειράς "Franklin & Bash", ενώ στον κινηματογράφο στις ταινίες "Irene in Time" (2009) και "Clean Sweep" (2012).

Επίσης, συνέγραψε το έργο για την off-Broadway παράσταση "Raisin' Hell in the Son", που έκανε πρεμιέρα το 1962, στην οποία και έπαιξε. Ακόμη, εμφανίστηκε στην παράσταση "The Mad Show", ένα θεατρικό έργο της Mary Rodgers.

Ο Reni Santoni άφησε πίσω του τη σύζυγό του και σκηνοθέτη, Lisa James και το γιο του Nick.


Στη φωτογραφία - όπως και στο βίντεο που ακολουθεί - με τον Clint Eastwood στο "Dirty Harry".