Breaking News

Robert Trump: Πέθανε ο μικρότερος αδερφός του Donald Trump (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο Robert Trump, ο μικρότερος αδερφός του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος ανέφερε σε δήλωσή του το βράδυ του Σαββάτου:

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι ότι ο υπέροχος αδερφός μου, Robert, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο ο αδερφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Robert, σ' αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σύμφωνα με το BBC, o 74χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ τον είχε επισκεφθεί στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου νοσηλευόταν, μια μέρα πριν από το θάνατό του, δηλώντας στους δημοσιογράφους ότι η κατάσταση του αδερφού του είναι δύσκολη.


Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε το θάνατο του Robert Trump. Αρκετές αναφορές των αμερικανικών μέσων ενημέρωναν ότι ήταν σοβαρά άρρωστος.

Επικαλούμενο τη New York Post, το BBC αναφέρει ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε νοσηλευτεί για περισσότερο από μία εβδομάδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Mount Sinai του Μανχάταν.

Ο Robert ήταν ο νεότερος από τα πέντε παιδιά του Fred και της Mary Anne Trump. Ο μεγαλύτερος από τα παιδιά, ο Fred Jr, πέθανε το 1981 (στη φωτογραφία από αριστερά: Robert, Elizabeth, Fred Jr., Donald και Maryanne).


Ο Robert Trump πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του με την οικογενειακή εταιρεία ακινήτων και έγινε ανώτατο στέλεχος. Σε αντίθεση με τον Donald Trump, έζησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν παντρεμένος με την Blaine Trump από το 1984 έως το 2008. Μέχρι το θάνατό του έζησε στο Long Island με τη δεύτερη σύζυγό του, Ann Marie Pallan.

Στις φωτογραφίες, που ακολουθούν, ποζάρει με τη Blaine Trump και την Ann Marie Pallan αντίστοιχα.



Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Euronews.