Breaking News

Τρίκαλα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Παρέσυρε με το όχημά του και τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή των Τρικάλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και ναρκωτικά. Παρέσυρε με το όχημα που οδηγούσε και τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που αναφέρει αναλυτικά:

«Συνελήφθη χθες (31-07-2020) το απόγευμα σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Καρδίτσας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο σε περιοχή της Καρδίτσας, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, όταν ακινητοποίησε το όχημα και οι αστυνομικοί το προσέγγισαν για έλεγχο, ανέπτυξε και πάλι ταχύτητα, παρασύροντας και τραυματίζοντας σοβαρά αστυνομικό.

Ακολούθως ενεργώντας συνεχείς ελιγμούς για να αποφύγει τη σύλληψη, κατευθύνθηκε σε περιοχή των Τρικάλων, όπου το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

Σε έρευνα στο όχημα βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους (22,7) γραμ., η οποία και κατασχέθηκε όπως και το όχημα.

Ο τραυματισθείς αστυνομικός διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο συλληφθείς, ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.»