Breaking News

Α. Βουγιουκλάκη - Δ. Παπαμιχαήλ: Σπάνια φωτογραφία από το 1984 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ακόμη μία σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram για την αξέχαστη ηθοποιό και μητέρα του. Στη λεζάντα έγραψε:

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι' αυτή την συνύπαρξη. 

Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις