Breaking News

Big Brother: Ανατρεπτική ψηφοφορία - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Οι αντιδράσεις των παικτών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν να είναι πέντε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Big Brother.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, μετά την ψηφοφορία των παικτών προέκυψαν τρεις υποψήφιοι, ο Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου και η Σοφία Δανέζη.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που είχε νικήσει στον αγώνα για το «βέτο», έσωσε τη Σοφία Δανέζη, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Οι επόμενοι παίκτες με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν τρεις και ισοβαθμούσαν. Ανάμεσά τους ήταν ο ίδιος ο Δημήτρης Κεχαγιάς, η Ράνια Καραγιάννη και ο Νίκος Ζέκος.

Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Χρήστος Μακρίδης, Νικόλας Παπαπαύλου, Ράνια Καραγιάννη, Νίκος Ζέκος και Δημήτρης Κεχαγιάς.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι αισθάνεται δικαιωμένη, καθώς, όταν το κοινό την κράτησε στο σπίτι την περασμένη εβδομάδα, έμαθε - όπως τόνισε - ότι ο Δημήτρης Κεχαγιάς είπε «Ο έξω κόσμος είναι ηλίθιος γιατί κράτησε τα σκουπίδια».

Δείτε τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Στο τελευταίο βίντεο οι συζητήσεις των παικτών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.