Breaking News

Big Brother: Αποβλήθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης - «Αισθάνομαι ντροπή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκτός Big Brother είναι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης. Ο 31χρονος παίκτης από την Κρήτη κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου ο Μεγάλος Αδελφός τον ρώτησε: «Σε ρωτάω ευθέως. Έχεις ασκήσει ποτέ στη ζωή σου βiα σε γυναίκα;», με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να απαντά: «Ποτέ».

Ο ίδιος είχε πει σε συζήτησή του στο σπίτι: «Με τις γκόμενες, να πηγαίνω με μια κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο... αλλιώς έχει βιaσμό», φράση που προκάλεσε έναν χαμό στα sociail media.

Η συζήτηση που ακολούθησε με τον Μεγάλο Αδελφό:

Big Brother: «Η βiα κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σeξουαλικής βiας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σ' αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δηλαδή δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές, έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει... Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».

Big Brother: «Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δε χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι».