Breaking News

Big Brother: Η συγκίνηση της Σοφίας Δανέζη, η δοκιμασία που έφερε ένταση και το φλερτ που συνεχίζεται (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένταση επικράτησε στο σπίτι του Big Brother, μετά τη δοκιμασία στο επεισόδιο της Τρίτης. Η Άννα- Μαρία Ψυχαράκη εξήγησε στους συμπαίκτες της για τη δοκιμασία:

«Στη δοκιμασία πρέπει να χωριστείτε σε ζευγάρια. Κάθε ζευγάρι θα φορέσει γιλέκο με το ίδιο χρώμα. Πάνω στο γιλέκο της αρχηγού είναι κολλημένο ένα αυτοκόλλητο νόμισμα. Μόλις ξεκινήσει η δοκιμασία θα πρέπει να το κολλήσει σε κάποιον άλλον. Σκοπός σας είναι μόλις λήξει ο χρόνος να μην έχετε πάνω σας αυτοκόλλητο. Ο συγκάτοικος που θα μείνει με το αυτοκόλλητο πάνω στο γιλέκο του θα αποκλειστεί μαζί με το ταίρι του από τη διεκδίκηση του "βέτο" στην επόμενη δοκιμασία».

Μετά τη δοκιμασία υπήρξαν κατηγορίες για στρατηγική, καθώς κάποιοι επέλεξαν να κλειδωθούν στα δωμάτια.

Επίσης, η Σοφία Δανέζη φορτίστηκε συναισθηματικά στο δωμάτιο επικοινωνίας. Η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ακόμη, η Σοφία μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά, τονίζοντας ότι σέβονται και εκτιμούν ο ένας τον άλλο. «Είναι άντρας, πολύ άντρας, με όλα τα καλά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει αυτή η λέξη» εξομολογήθηκε στον Μεγάλο Αδελφό.

Στο μεταξύ συνεχίστηκε το «παιχνίδι» μεταξύ Άννας - Μαρίας Ψυχαράκη και Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίος κάποια στιγμή την πήρε αγκαλιά και «απείλησε» να τη ρίξει στην πισίνα.

Δείτε τα βίντεο.