Breaking News

Big Brother: Οι αντιδράσεις στο Twitter για τα σχόλια του Μικρούτσικου και η απάντηση του Βαρθακούρη για τη φερόμενη «κόντρα» τους (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter προκάλεσαν τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου στο live του Big Brother της περασμένης Παρασκευής σχετικά με την ενδυματολογική επιλογή στο σπίτι της Άννας - Μαρίας Ψυχαράκη και τα κιλά της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή.

Στο μεταξύ, για τη φερόμενη «κόντρα» του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Χάρη Βαρθακούρη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Χάρης Βαρθακούρης (δείτε το 3ο βίντεο), σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής μετά το live, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία διαμάχη μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Απορώ που διαβάζω για μια υποτιθέμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η οποία δεν υφίσταται. Γενικώς το διασκεδάζουμε, στην ουσία τρολάρουμε τις ανύπαρκτες ειδήσεις ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ μας και πως  θέλουμε διαιτητή το κανάλι. Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο μεταξύ μας.

Είναι δική του απόφαση να μην φοράει ακουστικό. Θα ήθελα να φοράει ακουστικό ώστε να μη χρειάζεται να τον διακόπτω επειδή μου λένε. Συνήθως τον διακόπτω την πέμπτη φορά που μου το λένε για δύο λόγους: Αυτά που λέει με ενδιαφέρουν, αλλά υπάρχει κι ένας σεβασμός.

Ο Ανδρέας έχει ένα καταπληκτικό μυαλό, που σίγουρα όταν λέει κάτι δεν το λέει για να πει, αλλά γιατί θέλει να ολοκληρώσει έναν συλλογισμό».

Δείτε τα βίντεο.