Breaking News

Big Brother: Συγκινητική στιγμή με τη μητέρα του Βλαδίμηρου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο live του Big Brother ο Βλαδίμηρος Νικόλα συγκίνησε τους τηλεθεατές όταν βρέθηκε στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη δολοφονία του αδερφού του, τη ζωή του και την απώλεια του πατέρα του, με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις λόγω της συμπεριφοράς του, κυρίως απέναντι στη μητέρα του.

Επίσης, επανέλαβε ότι δεν ολοκλήρωσε εpωτικά με καμία από τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως για να κάνει σeξ με κοπέλα πρέπει να έχει αισθήματα γι' αυτήν.

Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, στο πλατό βρισκόταν η μητέρα του, η οποία απάντησε συγκινημένη, όταν ο Χάρης Βαρθακούρης τη ρώτησε «Κυρία Μαρίνα, είστε περήφανη για τον Βλαδίμηρο;»:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εικόνα που βλέπω και δεν ήρθα εδώ για να κλάψω. Γιατί εμείς συνεχίζουμε και ζούμε και παλεύουμε και δεν υπάρχει λόγος από δω και πέρα για κλάματα. Γυρίσαμε σελίδα και συνεχίζουμε.

Ξέρει ότι τον αγαπώ πάρα πολύ και μπορεί να συζητήσει μαζί μου ό,τι θέλει. Εγώ ήμουν η ψυχολόγος του, μιλούσαμε με τις ώρες... Γι' αυτόν το λόγο χώρισα, για να μη βλέπει αυτά που γινόταν. Του ζήτησα συγγνώμη που ήμουν μικρή και δεν μπορούσα να διαλέξω τον σωστό πατέρα...».